Pelud ti je nešto između tekućine i zraka.
Lm, pa Hrvatska ima duplo manje stanovnika od nas, znači da verovatno nema ni više vozila VW grupacije registrovano na svojoj teritoriji koji su u garanciji ili se servisiraju u ovlašćenom servisu. Opet se vraćamo na nezainteresovanost Srba, samo da se pare uzmu pa može i šahovnica da stoji na računu, ko ga jebe. Možda su Oni isti ili sličan mentalitet kao mi, ali što se tiče poštovanja nečega svog, tu su svetlosnu godinu ispred nas. Nacionalisti i domoljubi u pozitivnom smisli.
Servis - Razno
Re: Servis - Razno
S obzirom da sam u Hr, a gde god da sam, volim s vremena na vreme da kupim neki časopis iz branše automobila i ja sam isto mislio kao ti @Gaginh0 i onda malo nakon što sam ovde na forumu pročitao da je u Srb prošle godine prodato malo preko 30k novih auta, pročitam u Auto motor i sportu da je u Hr prošle godine prodato nepunih 70k. Evo I dalje mi nije jasno kako i na koju foru.
Имам једно потпитање...
Nastelovali cifre da pucanstvo misli da su bolji od nas
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Ali u EU verovatno moraš da imaš softver na lokalnom jeziku, ako misliš da ga distribuiraš. Kod nas možda mora, ali ne mora 
TapaT
TapaT
Malo ide na živac i što gugl i ostali servisi na netu predstavljaju srpski pisan latinicom kao hrvatski ili bosanski. Samo ćirilično pismo i srpski je srpski. Što u neku ruku i ima smisla da bi trebalo favorizovati ćirilicu jer smo nekako naterani na latinicu ali opet njima to nema veze. I gledao sam da je dosta ljudi pisalo guglu u vezi pogrešno označenog jezika ali nema rezultata.
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Još jedan ovlašćeni:

TapaT

TapaT