Servis - Razno
Re: Servis - Razno
Ma jasno je to sto neki majstori propagiraju neka ulja ali mene zanima sto se taj Marly nigde ne propagira i reklamira ako je toliko dobar i na osnovu cega je on najbolji i kako je to dokazano?
Kako neko iz svog iskustva a pogotovo na osnovu potrosnje ulja moze da tvrdi da je neko ulje dobro ili bolje od nekog ili nedaj boze najbolje, za to moraju da postoje cvrsti dokazi i neka ispitivanja. Ne pisem da to ulje nije dobro, ne znam mozda je najbolje, ali me cudi da je tako malo propagirano sem na nekim formumima sto se spominje, sto ga ni jedna prodavnica ne drzi?
Kako neko iz svog iskustva a pogotovo na osnovu potrosnje ulja moze da tvrdi da je neko ulje dobro ili bolje od nekog ili nedaj boze najbolje, za to moraju da postoje cvrsti dokazi i neka ispitivanja. Ne pisem da to ulje nije dobro, ne znam mozda je najbolje, ali me cudi da je tako malo propagirano sem na nekim formumima sto se spominje, sto ga ni jedna prodavnica ne drzi?
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
I ovde se moglo procitati kako na ovom ili onom ulju motor radi mekse, tise, itd...

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Moglo se na ovom forumu pročitati i da auto bolje ubrzava ako potopis gas na 2k obrtaja nego na 5.
Moglo se pročitati i da tehnički u Kelnu košta 20 evra.
Moglo se pročitati i da je pedala kočnice plastična već 50 godina.
Moglo se pročitati i da je filter vazduha bolji posle 10kkm nego kad je nov.
Svašta se Moglo pročitati.
Moglo se pročitati i da tehnički u Kelnu košta 20 evra.
Moglo se pročitati i da je pedala kočnice plastična već 50 godina.
Moglo se pročitati i da je filter vazduha bolji posle 10kkm nego kad je nov.
Svašta se Moglo pročitati.
Имам једно потпитање...
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Pored tih korisnih i u praksi oprobanih stvari i informacija, bilo je i onih koji prosto nisu bili tačni, blago rečeno.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
To su istorijske istine.

čuj ulju.... na gorivu, i to ne samo čija pumpa nego da li je aditivirano ili ne.... i odakle je, srpsko, makedonsko ili grčko (ne dao bog bugarsko....dragvorl napisao: 23 Feb 2026, 18:00 I ovde se moglo procitati kako na ovom ili onom ulju motor radi mekse, tise, itd...
Servis - Razno
Porše na Zrenjanjanicu u BG.
T-Rock 1.5 150KS bezin, u garanciji i mora u ovlašćeni, na 2 god se menja kočiona tečnost pa je malo više izašlo nego da je samo mali servis.

T-Rock 1.5 150KS bezin, u garanciji i mora u ovlašćeni, na 2 god se menja kočiona tečnost pa je malo više izašlo nego da je samo mali servis.

- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
Da li imate preporuku gde u NS uzeti retrovizor za Clio II ? Koje radnje vijati?
Dranje.noob napisao: 24 Feb 2026, 17:25 Porše na Zrenjanjanicu u BG.
![]()
Korektno za ovlasceni
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
- dragvorl
- Site Admin
- Kontakt:
Malcom Futoska, pre su bili nesto skuplji, rade samo Renault, ili su radili. Imas i u Kisackoj pored Andreje jednu radnju isto Renault, ne znam da li jos rade. Sa druge strane ja bih mozda gledao polovan, pre sam isao na otpad Crni u Zablju, imaju svasta od tih Renoa.DukeNS napisao: 24 Feb 2026, 17:32 Da li imate preporuku gde u NS uzeti retrovizor za Clio II ? Koje radnje vijati?

Tamo sam dobio cene letos:noob napisao: 24 Feb 2026, 17:25 Porše na Zrenjanjanicu u BG.
filter ulja 2217
filter kabine 4542
ulje 8385
kočna tečnost 1750 - prva zamena nakon 3 godine pa onda na 2
čep kartera 390
podloška za čep 350
radni sat 7050
- DukeNS
- Pobednik Garaža - Head 2 Head lige
- Pridružio se: 26 Nov 2012, 17:07
dragvorl napisao: 24 Feb 2026, 18:06Malcom Futoska, pre su bili nesto skuplji, rade samo Renault, ili su radili. Imas i u Kisackoj pored Andreje jednu radnju isto Renault, ne znam da li jos rade. Sa druge strane ja bih mozda gledao polovan, pre sam isao na otpad Crni u Zablju, imaju svasta od tih Renoa.DukeNS napisao: 24 Feb 2026, 17:32 Da li imate preporuku gde u NS uzeti retrovizor za Clio II ? Koje radnje vijati?
Hvala. Znam gde su ove radnje.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ja sam tamo našao one tiple. Super neki lik radi tamo, raspoložen, potkovan znanjem, odmah pali program sa odgovarajućom šemom auta i delova…