Biciklizam
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Re: Biciklizam
Banalizacija je super zabavna stvar, ali slabo doprinosi raspravi. Ali kao sto rekoh, svako moze da procita sta ti pises i sta svi drugi pisu i da sam donese zakljucak 
Bckilisti koliko postujete saobracajna pravila?
Jel se ukljucujete npr. sa pesackog prelaza na put, a da je crveno svetlo... jel prodjete nekad ispod semafora na crveno,pa skrenete na pesacki... jel obidjete preko pune neku kolonu koja stoji itd...
Jel se ukljucujete npr. sa pesackog prelaza na put, a da je crveno svetlo... jel prodjete nekad ispod semafora na crveno,pa skrenete na pesacki... jel obidjete preko pune neku kolonu koja stoji itd...
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Olabavite malo, plz. Ovo mi je jedna od omiljenih tema, nemojte da se i ovde prepucavamo. Koristite PP.
Inace Zu video sam u Zadru Bianchi radnju. Imali su i neke stare drumase. Al bila guzva, puno strendzera.
Lepa bicikla, vidi se da Danci znaju znanje http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... b9X0ZcrLu0
Inace Zu video sam u Zadru Bianchi radnju. Imali su i neke stare drumase. Al bila guzva, puno strendzera.
Lepa bicikla, vidi se da Danci znaju znanje http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... b9X0ZcrLu0
- Rakhil
jujujuju, sto mi se svidja ovo, zna li neko valja li sta i vredi li ovih para?
Cekaj, jebem ti, zaljubio sam se: http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... b9akPmqpBc
Cekaj, jebem ti, zaljubio sam se: http://www.2bike.rs/cikloberza/mali-ogl ... b9akPmqpBc
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Prvo to je kenjac, znaci vredi (bar bi ti Bajker tako rekao). Mozda je malo precenjen, ne znam koja je godina. Mislim da sam ja kacio na forum bas ovaj bajk, a mislim da je jos neko.
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Brend nije mnogo bitan u biciklizmu. Shimano grupa i Mavic obruč su donja klasa u hijerarhiji, bicikl je mator...mislim da je to mnogo para za njega.
A i onaj 1x8 Danac je tek preskup...
A i onaj 1x8 Danac je tek preskup...
Slažem se sa Starcem.
Taj C'dale ima problem da je u njega uloženo mnogo para kada je konvertovan, a to nema šanse da se izvuče iako vlasnik ima želju.
Za 300€ može da se kupi mnogo noviji bicikl.
Taj C'dale ima problem da je u njega uloženo mnogo para kada je konvertovan, a to nema šanse da se izvuče iako vlasnik ima želju.
Za 300€ može da se kupi mnogo noviji bicikl.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Koristim sve blagodeti činjenice da mogu dja trotoarom dja kolovozom.aleksa napisao:Bckilisti koliko postujete saobracajna pravila?![]()
Jednom sam, da ne bih išao ulicom u suprotnom smeru krenuo trotoarom i pao u obilaženju drveta koje je zasađeno na sred trotoara
Semafor, oznaka smera uglavnom ne postoje.
Jbg, godine vožnje na selu učinile svoje
Boringly average, but also perfect for school run mums
- Rakhil
A lep je bajs, majku mu...Koliko da mu ponudim?
Da se pridruzim kad vec otvaramo dusu, krsim propise ko sto u kolima u zivotu nisam radio. Gledam iz sve snage da sve bude bezbedno, da nikome ne zasmetam, da nikoga ne zajebem - ali krsim propise, jebiga...
Da se pridruzim kad vec otvaramo dusu, krsim propise ko sto u kolima u zivotu nisam radio. Gledam iz sve snage da sve bude bezbedno, da nikome ne zasmetam, da nikoga ne zajebem - ali krsim propise, jebiga...
Mali ti je ram.
- Rakhil
Vid stvarno, pobrkao sam ga sa prethodnim.
Ako neko ima preporuku za bajs, nek kaze, svrbe me pare.
Ako neko ima preporuku za bajs, nek kaze, svrbe me pare.
- Rakhil
Da, vidis, i to bi valjalo napomenuti...
Prvo, nisam u potrazi za bajsom, imam jedan. Ako pazarim, mora da bude prilika, samoinicijativno necu kopati po oglasima.
Drugo, hocu CC ili hibrid ili treking, sve dolazi u obzir dokle god nije drop bar i da su 28 tockovi.
Trece, moze i vintage drumas, uslovno receno, nesto kao Baxova iskopina - s tim da jedno ne iskljucuje drugo uopste, sklon sam ja gomilanju stvari
Dakle, ako neko naleti na nesto tipa Audi A5 ful sline optika 2.0 TDI mala kilometraza ali u biciklistickom smislu, bio bih zahvalan. Cena nije nesto ogranicavajuci faktor - moze bude 50 evra, moze bude 500 ili vise, samo da je dobar dil.
Prvo, nisam u potrazi za bajsom, imam jedan. Ako pazarim, mora da bude prilika, samoinicijativno necu kopati po oglasima.
Drugo, hocu CC ili hibrid ili treking, sve dolazi u obzir dokle god nije drop bar i da su 28 tockovi.
Trece, moze i vintage drumas, uslovno receno, nesto kao Baxova iskopina - s tim da jedno ne iskljucuje drugo uopste, sklon sam ja gomilanju stvari
Dakle, ako neko naleti na nesto tipa Audi A5 ful sline optika 2.0 TDI mala kilometraza ali u biciklistickom smislu, bio bih zahvalan. Cena nije nesto ogranicavajuci faktor - moze bude 50 evra, moze bude 500 ili vise, samo da je dobar dil.
Nije bas deal, ali je mnogo dobar.
http://www.ebay.com/itm/unbelievable-re ... d#viTabs_0
PS. Moze li neko da mi objasni znacenje onih duginih zastavica koje su nalepljene na ramovima specijalki?
http://www.ebay.com/itm/unbelievable-re ... d#viTabs_0
PS. Moze li neko da mi objasni znacenje onih duginih zastavica koje su nalepljene na ramovima specijalki?
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.