Tek sam veceras video da su neki dirali Golfa i Volkswagena u jednoj na prvi pogled sasvim normalnoj temi.
Dobro veče
Re: Dobro veče
Dobro vece...
Tek sam veceras video da su neki dirali Golfa i Volkswagena u jednoj na prvi pogled sasvim normalnoj temi.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Pa malo se caskalo, nista specijalno.
Tex, jel su ispod cirade naslagane kutije? 
Ma OK je sve dok se ne pocne sa osporavanjem Volkswagen PD TDI motora. O'ma' vadim bricu! 
@Next, kakvo pitanje. Pa valjda vidis da su kutije... Ne bih da mi pokisne roba.
@Next, kakvo pitanje. Pa valjda vidis da su kutije... Ne bih da mi pokisne roba.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Vec 2x vidjam srebrnu E klasu, pogrebnu, a ime firme DRNDA O.o zapravo, Drnda internacional
Al imaju dobra kola
Al imaju dobra kola
NexT napisao:zapravo, Drnda internacional
P.S. Makar su putnici zadovoljni, ne bune se.
Имам једно потпитање...
Neko je pre nekoliko dana napisao veliku istinu: "Svi mi pre ili kasnije zavrsimo u karavanu"
sigurno su tisi nego ovi nasielMaestro napisao:
P.S. Makar su putnici zadovoljni, ne bune se.![]()
Ali mislim da je Drnda jedan od retkih koji ima bas fabricki pogrebne, a ne obicne karavane ili kombije...
Ide li ko na Honda Adrenalin dan 9.6. na NAVAK-u? Mene malopre zvali da potvrdim ucesce 
I ja je juce video,reko sta je ovo!? Tek kad smo se mimoilazili skontam da je pogrebna,jedino nisam skontao sta znaci "drnda".NexT napisao:Vec 2x vidjam srebrnu E klasu, pogrebnu, a ime firme DRNDA O.o zapravo, Drnda internacional![]()
Al imaju dobra kola
Eve je...
http://www.drnda.com/sr/drnda-vozni-par ... lo-11.html
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Naravno. Vidimo se tamo.Panta napisao:Ide li ko na Honda Adrenalin dan 9.6. na NAVAK-u? Mene malopre zvali da potvrdim ucesce
Posetite www.garaza.rs !
Mane su ispalili, podelili karte...
Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.
trojanac napisao:Naravno. Vidimo se tamo.Panta napisao:Ide li ko na Honda Adrenalin dan 9.6. na NAVAK-u? Mene malopre zvali da potvrdim ucesce
Sjajno
da,da, kad sam isao za Sid video sam i Vito njihov, ide prema Bg iz CRO...aleksa napisao:I ja je juce video,reko sta je ovo!? Tek kad smo se mimoilazili skontam da je pogrebna,jedino nisam skontao sta znaci "drnda".NexT napisao:Vec 2x vidjam srebrnu E klasu, pogrebnu, a ime firme DRNDA O.o zapravo, Drnda internacional![]()
Al imaju dobra kola![]()
Eve je...![]()
http://www.drnda.com/sr/drnda-vozni-par ... lo-11.html
Jbt, mi prevozimo zive ljude pa nemamo toliko kola
NexT napisao:Jbt, mi prevozimo zive ljude pa nemamo toliko kola
http://www.youtube.com/watch?v=rJvqGHZRZCw