Letnje gume
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Re: Letnje gume
Svaki pravi Srbin skida odmah to zapadno smeće
993, poslednji vazduhom hlađeni 911.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nikako debicu, mozes kumho ps72, po testovima njet loša.TheWickerMan napisao: 26 Feb 2026, 07:38Ma kakvi, za Stelvio idu dosta veće dimenzije. Na njega ide Konti kad bude vreme za zamenu guma.
Nexen mi baš dosta ljudi savetuje, duže je od LLa na tržištu i ima se dosta iskustva sa njom. Jeste Sport verzija solidno skuplja u odnosu na SU1, izađe oko 120€ po gumi.
Da, 939 platforma nosi tu dimenziju guma.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Da upišem ovde. Posle ću kad napravim temu o autu.
Karoq je došao na
Goodyear Efficient Grip Performance 215 /55/17.
DOT 3625.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Karoq je došao na
Goodyear Efficient Grip Performance 215 /55/17.DOT 3625.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Vidim da imaju baš dobre ocene. Nisam nikad njihove gume imao, za sve treba da postoji prvi put.
Neki GY da predložiš?
Ja sam hteo da kupim sad kumho ps72 sport S u dimenziji 245/35 r20, ali odjednom je nema nigde na stanju pa sam montirao continental sport contact 7 na kraju jer nisam hteo kineza, srednja klasa je skoro cena kao premium, a od premiuma continental ima najbolju cenu trenutno, a i po testovima su izgleda najbolje letnje gume trenutno.