MA imam tu jos nekih detlja, cak i taj Vip pravi eho kad je u drugom slotu, tu je nesto lose iskodirano, u Androidu, taj drugi slot je gsm dok je prvi wcdma.
E pa vip ne pravi sum kad je u Wcdma slotu, dok je u GSM slotu pravi i on.
Jako los trip, prakticno je neupotrebljiv za razgovor sa tim sumom, izludjuje sagovornika...
Eto posle preporuka za G300 i Skate, ovaj telefon iako je mirisao na best buy pada u vodu kao neupotrebljiv na nasim mrezama...
Ima kombinacija u kojima moze da radi, kako treba ali ni u jednoj nije MTS...
pa da, jer mozes ti da ga koristis u neGSM modu, ali retko gde, jer ako si u zgradi ili nesto slicno, nema dobrog dometa. jedino VIber ili skype, whatsup... bas bedak.
Floyd napisao:@Nuk
Nego pored svega navedenog, velika prednost ove lumie u odnosu na druge telefone koje sam do sada koristio je vidljivost na suncu kao i u kolima dok koristim navigaciju a odsjaj sunca bije direktno na displej, prosto fenomenalno.
@Uros
odes u bilo koji rodic i ako ga tamo nema narucis i kad stigne oni te pozovi , ti odes i kupis ga, tako ja ovde u Pozarevcu narucujem posto obicno nema nista od ozbiljnijih stvarcica http://www.roda.rs/files/deals/Roda_teh ... 9-2013.pdf
Floyd napisao:@Nuk
Nego pored svega navedenog, velika prednost ove lumie u odnosu na druge telefone koje sam do sada koristio je vidljivost na suncu kao i u kolima dok koristim navigaciju a odsjaj sunca bije direktno na displej, prosto fenomenalno.
Tako nekako, Lumia telefoni imaju eksluzivno pravo na preinstalirane "here maps", "here drive" i "here drive+" navigacioni softver sa navteq mapama koje su u Nokia vlasnistvu, takodje. Sve u svemu, odlican i koristan softver, mape nista losije od gmaps-a, navigacija sa glasovnim navodjenjem i na srpskom jeziku.
Za ovo sto sam do sada koristio, vise nego zadovoljan kako mapama, tako softverom
iggyboy napisao:@Uros
odes u bilo koji rodic i ako ga tamo nema narucis i kad stigne oni te pozovi , ti odes i kupis ga, tako ja ovde u Pozarevcu narucujem posto obicno nema nista od ozbiljnijih stvarcica http://www.roda.rs/files/deals/Roda_teh ... 9-2013.pdf
Strava, stalno idem u Rodić jer ćale ima Piku, ali obično ne gledam tehniku jer su uvek imali slabu ponudu generalno.
To mi baš i odgovara jer ne moram da se cimam sa Reiffeisen web kreditima kad je već Pika tu.
Jednog dana, u buducnosti, naucnici ce istrazivati sta je to izazvalo da prosecna duzina ljudskog palca u XXI veku bude drasticno veca od one sa kraja drugog milenijuma, tj sta je dovelo do izjednacavanja njegove duzine sa kaziprstom. Ne, nije razlog evolucija u svrhu opstanka, teranje inata majmunima ili naprasna pomama za sviranjem klavira. Razlog je postepeno povecanje dijagonale touch telefona, koje je dovelo do rasta prstiju i sake, u cilju dosezanja svakog coska ekrana