http://www.youtube.com/watch?v=5mLZOvGNpHw
Dobro veče
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Re: Dobro veče
Brzine idu u H-a !!!

- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dobro vece.
Jel ima jos neko problema sa glavoboljom, mene ubi. Popio sam i kafetin i analgin i ne pomaze.
Jel ima jos neko problema sa glavoboljom, mene ubi. Popio sam i kafetin i analgin i ne pomaze.
Brufen, 600mg. meni pomaže.
Off topic:)
Trojanac traži novac ili blokira kompjuter!
http://www.kurir-info.rs/trojanac-trazi ... nak-615043
Off topic:)
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Uz pomoć štapa i kanapa 
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Preporučio bih "spedifen" isto je što i brufen samo u prahu-kesice. Prednost:brze deluje, bolja apsorpcija, i manji atak na želudac...
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Polako se siri i kod nas...ovog sam se u RUS nagledao puno....najcesce pregledali ste stranice sa pedofilskim sadrzajem, ako ne uplatite kontaktiracemo policiju....uz to na ekranu ide ne bas prijatna slika.jaksa napisao:
Resio sam nekoliko takvih problema, ali su na kraju postali jos lukaviji....
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dobro jutro
Dug dan, sto podrazumeva da idem za sat vremena od kuce i vracam se oko 22, sto za mene nije karakteristicno, tj necu odspavati poslepodne
Inace sto se tice lekova, Ibuprofen u svakom obliku i pakovanju, inace proizvodi se kao Brufen koga je trenutno nestasica, pa pijem Rapidol, jetiniji je ali je i manje pakovanje. Bio sam jedno vreme istripovan da pijem onaj od 600, ali sam shvatio da nema potrebe, tako da kad me boli glava popijem jedan od 400 i to je to.
Hint: ako dolazite uvece/ujutro kuci pijani, a imate problema sa mamurlukom, ili bar mislite da cete imati ujutro problema slobodno popijte jedan Brufen, sutra ste kao novi, a nece imati lose dejstvo u kombinaciji sa alkoholom
Dug dan, sto podrazumeva da idem za sat vremena od kuce i vracam se oko 22, sto za mene nije karakteristicno, tj necu odspavati poslepodne
Inace sto se tice lekova, Ibuprofen u svakom obliku i pakovanju, inace proizvodi se kao Brufen koga je trenutno nestasica, pa pijem Rapidol, jetiniji je ali je i manje pakovanje. Bio sam jedno vreme istripovan da pijem onaj od 600, ali sam shvatio da nema potrebe, tako da kad me boli glava popijem jedan od 400 i to je to.
Hint: ako dolazite uvece/ujutro kuci pijani, a imate problema sa mamurlukom, ili bar mislite da cete imati ujutro problema slobodno popijte jedan Brufen, sutra ste kao novi, a nece imati lose dejstvo u kombinaciji sa alkoholom
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Dobro jutro
poranih jutros u 5 ali 3600 kubika pod nogom mi je ulepšalo jutro 
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
sent from Kenda digitron using Tapatalk 2
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Postoji jedan dan razlike u registraciji izmedju nalepnice i saobracajne, koji datum je validan?
Datum na nalepnici.
Kada ti istekne saobraćajna, moraćeš da vadiš novu saobraćajnu zbog tog jednog dana, u teoriji.
Kod mene je mislim deset dana razlika.
Kada ti istekne saobraćajna, moraćeš da vadiš novu saobraćajnu zbog tog jednog dana, u teoriji.
Kod mene je mislim deset dana razlika.
Ne znam kako je sa Brufenom u tabletama, ali sirupa dugo nije bilo, sada ga ima iz uvoza i košta čitavih 200 din. Ne mogu da verujem oko čega se kod nas sve pravi problem.
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: Vitara S 1.4T
Ma ima ga, samo pod drugim imenima, a narod navikao na Brufen.
Tptlk
Tptlk