U Budimpesti pici sunce
Dobro veče
Re: Dobro veče
Dobro jutro
U Budimpesti pici sunce
U Budimpesti pici sunce
- Sinisa G.
- Pridružio se: 11 Feb 2014, 11:25
- Garaža: GTS, EVO500, GSI
NexT napisao:Dobro jutro![]()
U Budimpesti pici sunce
U Barsi oblacno
KuzmanovicZglobTipsKuzmanovic napisao:Verujem samo svom zglobu i Milosevom kolenu, kakve crne vremenske prognoze, vedr tu ambrele i ostali.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kakav imigrant, on je trafikant. Vozi za kintu jadne sirijice u HU.nuk napisao:Koji si imigrant
Širim haos!
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

BarsaSinisa G. napisao:NexT napisao:Dobro jutro![]()
U Budimpesti pici sunce
U Barsi oblacno
Moram da se zaputim tamo u neko dogledno vreme
nemam vise edit.
novosadjani
Kakav je put Banostor - S. mitrovica, tj auto-put? Treba iz Andrevlja stici na AP prema Hr.
Ici tuda ili preko Vrdnika i Rume?
novosadjani
Kakav je put Banostor - S. mitrovica, tj auto-put? Treba iz Andrevlja stici na AP prema Hr.
Ici tuda ili preko Vrdnika i Rume?
A sto pitas novosadjane, kao da oni znaju 
Dobar je put.
Kroz Svilos kada prodjes i krenes uzbrdo, seti se mene, tu sam jednom zamalo dusu ispustio
Mozes i ovako. Dobar je put sve.
Popravili su deo od erdevika do kuzmina, nov je asfalt sada.

Edit: taj deo partizanskog puta, kada se popnes iz Svilosa, pa skrenes desno, do skretanja levo ka Divosu, je malo losiji, nije strasno
Ali nema puno. Ima na jednom mestu kliziste, ne znam jesu li sredili to. Samo par metara obidjes asfalt po makadamu, nista posebno.
Edit2: put od Mendjelosa do Mitrovice, sam koristio zadnji put pre par godina. Ono je bi OCAJ od puta. Ako nista nije radjeno, nemoj da te zmija ujede, da ides tuda. Tu sam iskrivio, prvi i poslednji put felnu
Eto, dobio si sve sazvakano
Tuda ja prilicno cesto mlatim biciklom, znam svaki kamen
Dobar je put.
Kroz Svilos kada prodjes i krenes uzbrdo, seti se mene, tu sam jednom zamalo dusu ispustio
Mozes i ovako. Dobar je put sve.
Popravili su deo od erdevika do kuzmina, nov je asfalt sada.

Edit: taj deo partizanskog puta, kada se popnes iz Svilosa, pa skrenes desno, do skretanja levo ka Divosu, je malo losiji, nije strasno
Ali nema puno. Ima na jednom mestu kliziste, ne znam jesu li sredili to. Samo par metara obidjes asfalt po makadamu, nista posebno.
Edit2: put od Mendjelosa do Mitrovice, sam koristio zadnji put pre par godina. Ono je bi OCAJ od puta. Ako nista nije radjeno, nemoj da te zmija ujede, da ides tuda. Tu sam iskrivio, prvi i poslednji put felnu
Eto, dobio si sve sazvakano
Tuda ja prilicno cesto mlatim biciklom, znam svaki kamen
Kakav je put preko Vojke? Za npr. BG-SK, da se ne ide autoputem BG-NS.
Poslednja izmena od Heinz u 10 Sep 2015, 12:31, izmenjeno 1 put ukupno.
Tuda sam zadnji put isao, kada je bio skup.
Nista posebno, isto kao sto je i bilo
Ovaj sto sam mu ucrtao je najbolji asfalt. Nema potrebe da se vraca na Rumu, cak je losiji tamo asfalt.
Nista posebno, isto kao sto je i bilo
Ovaj sto sam mu ucrtao je najbolji asfalt. Nema potrebe da se vraca na Rumu, cak je losiji tamo asfalt.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Loš i sporo se vozi kroz dva mesta (Krnješevci i Vojka). Bolje idi autoputem do Stare Pazove, tu se isključiš pre naplatne rape pa u centru Pazove na semaforu desno i samo pravo. Nećeš platiti putarinu a put je odličan. To je sada najbolja i najbrža ruta prema NS-u kada treba da se izbegne putarina.Heinz napisao:Kakav je put preko Vojke? Za npr. BG-SK, da se ne ide autoputem BG-NS.
TT
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Nije los. Brze se strigne do Vojke kad se ide Bg-Zg. I iz Stare PAzove ka Vojci je shit.
@next: nije bas sjajan taj put preko Fruske gore. Prosao sam tuda pre mesec dana. Od Divosa do Erdevika je los, i deonica oko Kuzmina. Banostor i Beocin, taj deo je ok.
@next: nije bas sjajan taj put preko Fruske gore. Prosao sam tuda pre mesec dana. Od Divosa do Erdevika je los, i deonica oko Kuzmina. Banostor i Beocin, taj deo je ok.
Za Pazovu znam.
S3
S3
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Dobro vece 
Svi znate za Pezoovu pricu oko naziva modela, oko tri cifre i nule. Zasto se to nije odnosilo na Zastavu i model 101?
Svi znate za Pezoovu pricu oko naziva modela, oko tri cifre i nule. Zasto se to nije odnosilo na Zastavu i model 101?