Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Boban Pezo, nisam ga na prvu prepoznao, vozio reli do pre nekih 10-12 godina i na krugu se pojavljivao te zadnje sezone i od tad mu pamtim facu kad je bio mladji a u ovoj emisiji na prvu nisam skontam o kome je rec, omatorio
Vova ima interesantne goste, deko je inace onako malo smor i ne bas upucen u tematiku kojom se bavi ali nebitno gosti su ok.
Vova ima interesantne goste, deko je inace onako malo smor i ne bas upucen u tematiku kojom se bavi ali nebitno gosti su ok.
Upravo to, čovek samo da nabroji aute koje je je vozio (neke je pomenuo), to je interesantnija tema od većine stvari sto ga je ovaj pitao. Kao što reče @starac vujadin, žali Bože gostiju koji su mogli za sve to vreme svašta pametnije i interesantnije da kažu, pa sve i da su ih samo pozvali i rekli im da drže monolog.
Имам једно потпитање...
Problem je sto se mnogi od tih tjubera nisu ni rodili kad su, konkretno ti neki vozaci vozili trke a kamoli da su pratili tu scenu pa onda i logicno ne znaju ni sta da pricaju sa njima nego onako nesto malo culi nesto, procitali i kao ajde, nema gore kad "novinar" nije potkovan znanjem o tematici kojom se bavi nego lupeta nesto nebitno.
- carov2
- Pridružio se: 23 Apr 2012, 20:24
- Garaža: Audi A4
- Kontakt:
Iskreno, najbolje je bilo kad je Djomla držao podkast i stalno prekidao goste.
Sent from my CPH2581 using Tapatalk
@carov2 ja kontam da je tvoj post zajebancija, ali eto kad si pomenuo Djomlu i Nemanju, oni ipak nisu generacija jutjubera koja će da sa gostom raspreda naširoko o temi Android Auto vs. Carplay i dal je bolji stejdž 7 il stejdž 8. Tako da, bolje i Djomla koji prekida goste nego idiotska pitanja sa Reddita.
Имам једно потпитање...
- carov2
- Kontakt:
Ja sam iskreno voleo da gledam neke njihove epizode, daleko bolje od skoro svega danas.
Omiljeno mi bilo da gledam kako se F10 kvari.

Omiljeno mi bilo da gledam kako se F10 kvari.

Generalno one podkaste što su imali, sa lošijim gostima su pravili bolju priču nego ovi sad. Evo kao što rekoh, najsvežije što odgledah je podkast sa Bobanom. Vodiš podkast te tematike gde ti gost pomene Tanasija Kuvalju i ti ga gledaš bledo i ne znaš ko je, al znaš da ga pitaš "šta se kvarilo Zemuncima na kolima" i "šta misliš o čuvenom Audi steeru".
Имам једно потпитање...
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
To je onaj što je pre neki dan izbacio klip sa Vladom iz AK Koleta. Konstatno je pitao " a šta ti se kvarilo na Alfi"? " a jel se kvarila Alfa?" A Vlada je lik sa gomilom zanimljivih priča, dok ga voditelj prekida.elMaestro napisao: 27 Okt 2025, 20:01 Kad se pomenu onaj Vova, jedan od videa se zove "čovek koji je popravljao kola zemunskom klanu". Kontam ja da je to njihovoj klijenteli zanimljivo, ali covek ima toliko pametnog da kaže, toliko kola zanimljivih izvozao što na trkama što civilno, a onaj kreštavi ga 5 puta pita "šta se kvarilo najviše Zemuncima na kolima". Daj bre druže, imaš materijala za više nego kvalitetnu emisiju, ti ili pitaš gluposti ili se oduševljavaš na nivou deteta od 7 godina.
Lepo ja rekoh da nam je YT scena dno dna.
- carov2
- Kontakt:
+1elMaestro napisao:Generalno one podkaste što su imali, sa lošijim gostima su pravili bolju priču nego ovi sad. Evo kao što rekoh, najsvežije što odgledah je podkast sa Bobanom. Vodiš podkast te tematike gde ti gost pomene Tanasija Kuvalju i ti ga gledaš bledo i ne znaš ko je, al znaš da ga pitaš "šta se kvarilo Zemuncima na kolima" i "šta misliš o čuvenom Audi steeru".
Vlada legenda. Od njega je moja lepša polovina (znaju se 20 godina) kupila Deltu 1.9 twinturbo, on je Deltu nasvirao na 240ks. Auto je kao iz fabrike.TheWickerMan napisao:To je onaj što je pre neki dan izbacio klip sa Vladom iz AK Koleta. Konstatno je pitao " a šta ti se kvarilo na Alfi"? " a jel se kvarila Alfa?" A Vlada je lik sa gomilom zanimljivih priča, dok ga voditelj prekida.elMaestro napisao: 27 Okt 2025, 20:01 Kad se pomenu onaj Vova, jedan od videa se zove "čovek koji je popravljao kola zemunskom klanu". Kontam ja da je to njihovoj klijenteli zanimljivo, ali covek ima toliko pametnog da kaže, toliko kola zanimljivih izvozao što na trkama što civilno, a onaj kreštavi ga 5 puta pita "šta se kvarilo najviše Zemuncima na kolima". Daj bre druže, imaš materijala za više nego kvalitetnu emisiju, ti ili pitaš gluposti ili se oduševljavaš na nivou deteta od 7 godina.
Lepo ja rekoh da nam je YT scena dno dna.
Vlada je neko ko treba da gostuje u ozbiljnoj emisiji, dva sata bi mu bilo malo sa pravim voditeljem, da kaže delić onogo što zna.
Inače, pred skoro svaku kupovinu smo se konsultovali sa njim, nevezano za brend.
Uz sve to odličan majstor, pogotovo električar/elektroničar i pre svega retko iskren i dobar lik.
Sent from my SM-S926B using Tapatalk
Gledao sam i ja taj video sa Vladom ali dzabe kad nije ni mogao sve da isprica od voditelja i glupih upadica i pitanja