Sent using Tapatalk
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Beskrupulozni taxista 
Očekujem ga uskoro kod mene kao gen. direktora 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma kud nije druga boja nabedio bih da je NexT 
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Floyd napisao:Nije to poenta nego prostačka izjava koju sam očekivao od ovih novih sa carsa ali ne i od Nidže.Day Walker napisao:Jel dobija etiketu patriote ili nacionaliste?
Sa ovakvom izjavom na za kars nisi.
Izvinjavam se vasoj visevekovnoj svajcarskoj kulturi. Samo, ti nisi svajcarac ma koliko voleo da budes.
Nidza je pritajeni patriota
@nikaragva (debeli biciklista
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kako nije kosmopolita, pa čovek je u potpunosti usvojio toleranciju i pravo na različitost kao svoje karakterne osobine. A svakoga ko nije takav bi uza zid pa po kratkom postupku

There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
To je fazon, priznajem svacije misljenje, dokle god je svestan da je samo moje ispravno 
Sent from my Sony
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Ivan
- Pridružio se: 03 Jan 2013, 09:22
- Garaža: bmw 3 f31, bmw 5 f10,
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
U duhu automobilskog foruma prikladna je izreka starog Henri Forda: ""Any customer can have a car painted any colour he wants so long as it is black."
I tako je gospodin Ford usao u udzbenike kao los primer. 
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.
[quote="Dusan". Ja sam se kao klinac sa 16 godina sam vozio londonskim Tube-om, a posle ponoci i nocnim autobusima bez problema,)[/quote]
I ja sam se vozao Frankfurtom nocu, i Cirihom i peske setao po obodu Londona ali, nekada. Vozao se i periferijom Rima prigradskim vozovima u sumnjivo doba pa nikom nista. I sve to u slicnim godinama kao i ti.
Ni policiju nisam vidjao tek tako osim cuvare ispred banaka i tako nekih posebno cuvanih objekata.
Ulazio u pilotsku kabiinu kod pilota da vidim kako to izgleda. Nikakav problem. Danas, sumnjam da bi me pustili kada bih zatrazio.
Nije se moglo ni pomisliti da se vidi neko naoruzan na aerodromu a kamoli sa automatskim puskama kako je Nidza naveo da se povremeno moze dogoditi, frankfurstski aerodrom.
Ali, danas je 2015. godina, drugacije je danas.
Nemacka nekad i sad samo lice, slicno je ali i dosta razlicito. Sada je gore stanje u tom domenu. Prljavije na javnom prostoru.
I ja sam se vozao Frankfurtom nocu, i Cirihom i peske setao po obodu Londona ali, nekada. Vozao se i periferijom Rima prigradskim vozovima u sumnjivo doba pa nikom nista. I sve to u slicnim godinama kao i ti.
Ni policiju nisam vidjao tek tako osim cuvare ispred banaka i tako nekih posebno cuvanih objekata.
Ulazio u pilotsku kabiinu kod pilota da vidim kako to izgleda. Nikakav problem. Danas, sumnjam da bi me pustili kada bih zatrazio.
Nije se moglo ni pomisliti da se vidi neko naoruzan na aerodromu a kamoli sa automatskim puskama kako je Nidza naveo da se povremeno moze dogoditi, frankfurstski aerodrom.
Nemacka nekad i sad samo lice, slicno je ali i dosta razlicito. Sada je gore stanje u tom domenu. Prljavije na javnom prostoru.
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Zašto je Srbija tu gde jeste?!
Blago vama sto obidjoste sve velegrade 
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

- TDI
- Banned
- Pridružio se: 12 Dec 2014, 00:52
- Garaža: VW Passat B5.5 Variant
I ja sam isto pomislio...Nije da sada nešto žalim za tim. Nisam putovao jer sam imao druge prioritete. Zbog kojih mi je sada lakše jer su ostvareni. Ali daleko od toga da mi nije zao. Ne bi bilo na odmet da mi je du.e videlo više puta nego što jeste. 
Aj lepo odjebi od menebranja napisao:Izvinjavam se vasoj visevekovnoj svajcarskoj kulturi. Samo, ti nisi svajcarac ma koliko voleo da budes.
Nema potrebe da nastavim diskusiju sa prostakom kome je svaka treća reč psovka i koji veliča lik i delo Hitlera.
Poslednja izmena od Floyd u 19 Jun 2015, 21:34, izmenjeno 2 puta ukupno.
Sigurno da nije isto kao sto je pre 10 ili 20 godina bilo u Evropi, ali tvoji postovi su jednostavno netacni. Neko ko nije posetio gradove o kojima pises ce vrlo lako steci potpuno pogresnu sliku o tome sta ga ceka. To je slicno kao sto je strancima nametnuto sta da ocekuju kada dodju u Srbiju.ljubitelj napisao: I ja sam se vozao Frankfurtom nocu, i Cirihom i peske setao po obodu Londona ali, nekada. Vozao se i periferijom Rima prigradskim vozovima u sumnjivo doba pa nikom nista. I sve to u slicnim godinama kao i ti.
Ja tvrdim da je svaki grad u Zapadnoj Evropi itekako bezbedan, osim Pariza i Londona koji su takodje bezbedni ako ne ides sa ciljem da budes opljackan pa posecujes odredjene delove grada. Vecina ovde pise iskustva kao turisti, ukljucujuci i mene, tako da mozemo da uzmemo sa rezervom sve to sto smo pisali, ali za Bec, gde trenutno zivim, mogu odgovorno da tvrdim da NE posotji deo grada, kojim ne bih smeo da prodjem sam u bilo koje doba dana ili noci. I takodje da se za skoro 3 godine ni jednom nisam osetio ni najmanje ugrozen, bilo gde.
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.