vise mi dosadilo. Sad odem sa ovim drugarom do Ceneja nekad, eventualno do Zemuna.
 vise mi dosadilo. Sad odem sa ovim drugarom do Ceneja nekad, eventualno do Zemuna. Sent from my iPhone using Tapatalk
 vise mi dosadilo. Sad odem sa ovim drugarom do Ceneja nekad, eventualno do Zemuna.
 Gaginh0 napisao: 04 Jan 2021, 22:23 I ne stvarno, nije meni odgovorio, da ne mislite sad nešto...
Gospodine pilotu, nisam imao želju da atakujem na tvoj ego ili profesiju. Kako si sad odgovorilo mogao si i tada. Mogao si lepo da mene laika razuveriš i predočiš u čemu grešim, jer sam ja samo plebs koji čita novine, iz inostranstva.
Ali si se bez potrebe busao i tražio od ostalih članova mišljenje, ko da smo svi piloti. Kad su te manje-više iskulirali, sam si dao odgovor.
Zamisli kad bih ja napušio svakog ko se ne slaže sa mojim mišljenjem bez da mu dam bilo kakav odgovor, ili da odgovorim posle 5 dana. Plus pišeš samo u ovoj temi koja ti je u struci, i prosipaš pamet.
Da li je neko Milenijalac ili Titov pionir mene stvarno zabole, isti qurac. Milenijalce ste izrodili vi što ste se igrali u pesku, Druže "zuzazuazaau"
SporCki pozdrav!

Voleo bih kada bi bili realni u objasnjenju zasto je doslo do udesa, sto cesto znaju da “zaborave”, pogotovo ako su zapadnjaci prozvani na bilo koji nacin.