TV - Audio - Video - bela tehnika
- 123456
- Pridružio se: 30 Nov 2012, 05:14
- Garaža: Nissan X-trail e-power Tekna
Re: TV - Audio - Video - bela tehnika
Ljubo, s koje razdaljine gledas? 
Imao sam istu dilemu pre par meseci i odlucio se za SONY 55 " po ceni od 600 eur, ne znam ni sada da li sam trebao OLED. Inace gledam sa malo manje od 3 m.

Imao sam istu dilemu pre par meseci i odlucio se za SONY 55 " po ceni od 600 eur, ne znam ni sada da li sam trebao OLED. Inace gledam sa malo manje od 3 m.
Razdaljina je oko 3m, ali je poenta sto imam neku Ikeinu policu koja okruzuje TV i podrzava najvecu diagonalu od oko 60 inca. A ona mi se ne menja  Najvise bi zeleo da imam vidljivu razliku u kvalitetu. Od izvora imam Netflix i eventualno TV, (znaci max Full HD) samo se to gleda... Gledam ponudu pa razmisljam da li se isplati da se menja, ili da cekam sledecu godinu
 Najvise bi zeleo da imam vidljivu razliku u kvalitetu. Od izvora imam Netflix i eventualno TV, (znaci max Full HD) samo se to gleda... Gledam ponudu pa razmisljam da li se isplati da se menja, ili da cekam sledecu godinu  Plus trenutni TV i ako ima skoro 6 godina je LED 3D Samsung koji ima stvarno dobru sliku za godine, plus WiFi i dobar smart deo (ne preterano brz ali radi), tako da stalno pitam koji je realni napredak... a menjao bi
 Plus trenutni TV i ako ima skoro 6 godina je LED 3D Samsung koji ima stvarno dobru sliku za godine, plus WiFi i dobar smart deo (ne preterano brz ali radi), tako da stalno pitam koji je realni napredak... a menjao bi 
U stvari u spavacoj sobi imam neku staru Sony bravia 48 inca koja mi se ne baca, a nju bi morao da izbacim da napravi mesta za TV iz dnevne sobe to me najvise usporava u menjanju...
 to me najvise usporava u menjanju...

Najvise bi zeleo da imam vidljivu razliku u kvalitetu. Od izvora imam Netflix i eventualno TV, (znaci max Full HD) samo se to gleda... Gledam ponudu pa razmisljam da li se isplati da se menja, ili da cekam sledecu godinu
 Najvise bi zeleo da imam vidljivu razliku u kvalitetu. Od izvora imam Netflix i eventualno TV, (znaci max Full HD) samo se to gleda... Gledam ponudu pa razmisljam da li se isplati da se menja, ili da cekam sledecu godinu  Plus trenutni TV i ako ima skoro 6 godina je LED 3D Samsung koji ima stvarno dobru sliku za godine, plus WiFi i dobar smart deo (ne preterano brz ali radi), tako da stalno pitam koji je realni napredak... a menjao bi
 Plus trenutni TV i ako ima skoro 6 godina je LED 3D Samsung koji ima stvarno dobru sliku za godine, plus WiFi i dobar smart deo (ne preterano brz ali radi), tako da stalno pitam koji je realni napredak... a menjao bi 
U stvari u spavacoj sobi imam neku staru Sony bravia 48 inca koja mi se ne baca, a nju bi morao da izbacim da napravi mesta za TV iz dnevne sobe
 to me najvise usporava u menjanju...
 to me najvise usporava u menjanju...- 123456
Nije poenta, da uzmes malo veci dijagonalu a da ti kvalitet slike ostane isti. Zasto bi onda menjao?   

Isto i ja gledam samo FHD. Zato sam bio i u dilemi za OLED.

Isto i ja gledam samo FHD. Zato sam bio i u dilemi za OLED.
Ma na kraju svake godine tako, dobra ponuda a trenutni televizor polako stari.. Vise razmisljam na tu temu zadnjih meseci posto sam sebi zacrtao max 7 godina za TV u dnevnoj sobi 
Plus sto bi me na kraju naterali da odnesem starog sony-a za Srbija, a nisam ni siguran da moze lako da stane u prtljaznik, plus mi se bas ne tegli...

Plus sto bi me na kraju naterali da odnesem starog sony-a za Srbija, a nisam ni siguran da moze lako da stane u prtljaznik, plus mi se bas ne tegli...
- 123456
Ma gurace taj jos, nema potrebe da ga menjas bez potrebe  

Zar nije Netflix 4k? Zašto samo full HD pominješ? 
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk

Sent from my VOG-L29 using Tapatalk
- meidling
- Pridružio se: 02 Feb 2017, 19:16
- Garaža: Volvo XC90 II D4
UHD je dostupan tek u najskupljem paketu.A i u njemu nisu svi filmovi i serije u 4k.
Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk

Gesendet von meinem SM-A750FN mit Tapatalk
Volvo XC90 II D4

Ljubo, vredi ta razlika u ceni. 
Nedavno sam bio sa drugarom da kupi TV. U prodavnici uključeno 20ak TV-ova. Slika na Oled je mnogo lepša. Ja sam laik za te tehnikalije i specifikacije, ali vidi se lepo golim okom razlika u slici.

Nedavno sam bio sa drugarom da kupi TV. U prodavnici uključeno 20ak TV-ova. Slika na Oled je mnogo lepša. Ja sam laik za te tehnikalije i specifikacije, ali vidi se lepo golim okom razlika u slici.
Ne vredi, vredi vise nego duplo vise od tog LGa.
Sent from my SM-N975F using Tapatalk

Sent from my SM-N975F using Tapatalk
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.

Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
- Kornjaca Rade
- Pridružio se: 15 Feb 2014, 08:57
- Garaža: Lancia Delta 1.8 Di T-Jet
Da nema neko sa Samsungom MU serije da je probao ovu novu arena cloud aplikaciju? @jaksa jel ga ti bese imas?
Meni nece da se uloguje a na mobilnom normalno radi.

Meni nece da se uloguje a na mobilnom normalno radi.
Imam, ali od aplikacija imam samo netflix i hbo.go.
Sport ne pratim uopšte.

Sport ne pratim uopšte.
Probaću ja kasnije, ako ne zaboravim. Nije mi palo na pamet.

- Kornjaca Rade
Aj pa javi. Vidim na benchmarku u temi nekom radi, nekom ne. 

Traži mi nalog i aktivaciju preko kor.centra
Sent from my SM-G770F using Tapatalk

Sent from my SM-G770F using Tapatalk
- Kornjaca Rade
To je to, kao i meni