Mi imamo ispred firme.
Sent from my iPhone using Tapatalk

Jel to Resla superpunjac?Day Walker napisao:
Mi imamo ispred firme.
ABB-ov je punjač.HKS napisao:Jel to Resla superpunjac?Day Walker napisao:
Mi imamo ispred firme.
Послато са Redmi Note 4 помоћу Тапатока

a kada je instruktor vozio pokaznu varjantu odmah refil
 a kada je instruktor vozio pokaznu varjantu odmah refil  Suvise stedljivo vozim, ali sam sustigao jedan civilni GT3, za sekundu
 Suvise stedljivo vozim, ali sam sustigao jedan civilni GT3, za sekundu  Inace prvo sto sam pomislio ovo zaista nije za mene, ali vec u drugom i trecem setu voznje mi je bas leglo. Jedino sto se jako koncentrises na sta instruktor prica (oko napadnih linija, dosta drugacije nego sto je meni logicno) a manje na stazu. Inace je potpuno drugacije nego voznja u obicnom saobracaju
 Inace prvo sto sam pomislio ovo zaista nije za mene, ali vec u drugom i trecem setu voznje mi je bas leglo. Jedino sto se jako koncentrises na sta instruktor prica (oko napadnih linija, dosta drugacije nego sto je meni logicno) a manje na stazu. Inace je potpuno drugacije nego voznja u obicnom saobracaju  , potpuno druga pravila...
 , potpuno druga pravila...Zašto besmislena kupovina?member napisao:Tesla sa regom NS....To je čisto da se kaže da ima što niko drugi nema, potpuno besmislena kupovina.
Koliko uopšte ima brzih punjača na pumpama u Srbiji?