TT
Održavanje ulica - Beograd
- pedja
 - član 001
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
 - Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

Re: Održavanje ulica - Beograd
Na Autokomandi je jutros bila milina za uključenje sa  AP u J.Bulevar, u odnosu na pre dva dana. Sa druge strane, baš me briga preselio sam se tako da od/do posla stižem relativno brzo i bez da prilazim centru ili mostovima 
TT

TT
- trojanac
 - Editor in Chief
 - Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
 - Garaža: KIA Ceed JD 1.4
 - Kontakt:

Biće manja gužva do ponedeljka. 
Sent using Tapatalk

Sent using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !

- 
				Ogi
 - Banned
 - Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
 - Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

I to si izdao Borcu...pedja napisao: 16 Nov 2017, 17:04 Na Autokomandi je jutros bila milina za uključenje sa AP u J.Bulevar, u odnosu na pre dva dana. Sa druge strane, baš me briga preselio sam se tako da od/do posla stižem relativno brzo i bez da prilazim centru ili mostovima![]()
- pedja
 - član 001
 - Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
 - Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi

He, ništa još nije definitivno 
Topla voda, grejanje, (sada novi) parkići, staza za pešake, za bicikliste, parking, prodavnice, pa i Shopi. Samo Dom kulture nedostaje. Malo je takvih mesta, koliko toliko blizu gradu.
Gledao sam neki TV, LG serija 7, nema ga niđe, samo Emmi u Borči ga ima na stanju.
I bez šale, na (npr) Lekinom brdu će deca da peglaju fudbal ispred zgrade kad automobili polete...
TT

Topla voda, grejanje, (sada novi) parkići, staza za pešake, za bicikliste, parking, prodavnice, pa i Shopi. Samo Dom kulture nedostaje. Malo je takvih mesta, koliko toliko blizu gradu.
Gledao sam neki TV, LG serija 7, nema ga niđe, samo Emmi u Borči ga ima na stanju.
I bez šale, na (npr) Lekinom brdu će deca da peglaju fudbal ispred zgrade kad automobili polete...
TT
- 
				Ogi
 - Banned
 - Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
 - Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017

Sta bre topla voda, pa Borca je jedno od prvih naselja u BG koja je imala toplovod sto je I danas misaona imenica za vecinu grada. O CG da ne pricam. Doselio sam se tamo sa tipa 2 godine I ziveo do 1998, detinjstvo vrh, to vise ne postoji.

A to je, znači...

Sto se Bulevara tice, prosao danas 2 puta. Nista brze ne ide zbog 4 trake. Jedino je primetno poboljsanje kod tramvaja, pre rekonstrukcije samo sto nisu ispadali iz sina koliko su u losem stanju bile. 
A sto se kruznog toka tice, trebala bi policija da stane koji dan i da kaznjava one koji se nepropisno ukljucuju, tj. gaze punu liniju. Lepo je nacrtano kuda treba da se ukljuci, al ljudi i dalje voze kao pre rekonstrukcije, tj. kad nije bilo traka maltene. Jos jedna zamerka je za autobuse, postoje zute trake za bus i taxi, ali vozaci busa bespotrebno voze trakama za automobile i prave nepotrebnu guzvu. Sto se tice pesackih prelaza, Boze sacuvaj. Nista nisu poboljsali. Toliko videh na prvu.. Konkretno na ovakve debile mislim:

A sto se kruznog toka tice, trebala bi policija da stane koji dan i da kaznjava one koji se nepropisno ukljucuju, tj. gaze punu liniju. Lepo je nacrtano kuda treba da se ukljuci, al ljudi i dalje voze kao pre rekonstrukcije, tj. kad nije bilo traka maltene. Jos jedna zamerka je za autobuse, postoje zute trake za bus i taxi, ali vozaci busa bespotrebno voze trakama za automobile i prave nepotrebnu guzvu. Sto se tice pesackih prelaza, Boze sacuvaj. Nista nisu poboljsali. Toliko videh na prvu.. Konkretno na ovakve debile mislim:

Сад му није ништа...

- noodles
 - Pridružio se: 21 Jun 2016, 19:54
 - Garaža: KIA Sportage 1.6 GDi

Izgleda da nisu dobro usklađeni semafori u bul. Oslob. Stojim danas na semaforu kod Tiršove ka Autokomandi. Dugo drži, pali se zeleno, i odmah me dočekuje crveno 100m niže kod Pasterove... Upropastili su zonirana mesta, ranije je između drveća bilo 2 mesta, negde i 3, sada su 'ladno napravili samo jedno, tuga. Još su i ukinuli neka mesta (veliki ivičnjaci). Plafon ako ima 50% mesta od onoga što je bilo.
Nisu mi jasne one trake za bus-eve u kružnom toku. Kao, trebalo bi da voze po obodu kružnog toka...? Nije baš sve jedno kad hoćeš da se isključiš, a bus hoće da nastavi dalje... plus ovi indijanci što voze kao i pre, kad nije bilo obeleženo.

Nisu mi jasne one trake za bus-eve u kružnom toku. Kao, trebalo bi da voze po obodu kružnog toka...? Nije baš sve jedno kad hoćeš da se isključiš, a bus hoće da nastavi dalje... plus ovi indijanci što voze kao i pre, kad nije bilo obeleženo.
Sa budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo, a onda te dotuku na iskustvo!

- grujicd
 - Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
 - Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012

I ja bi tu sekao, i svako normalan. Pričam za ovo isključenje u beogradsku, najbliže kameri. Ne da se uštedi koji metar već što je mnogo bezbednije da se tako postepeno prestrojiš, ako ništa drugo imaš bolji pregled u desnom retrovizoru sve vreme. A ovo, da izađeš iz kružnog toka nego da navrneš skoro 90 stepeni? WTF? To je takav slepi ugao sa desne strane, a trebaš da presečeš duplu žutu traku gde voze busevi (manji problem) i taksiji (mnogo zajebanije jer su brži i guraju se). Ili ćeš da staneš u sred kružnog toka, što je poseban rizik za sebe, ili ćeš samo da se nadaš da ne ide bus ili taksi. Bar mi tako izgleda sa ove slike.

Сад му није ништа...

Jbg ako napravis nesto gde vise od 50% ljudi krsi propis, znaci da nije dobro isprojektovano a ne da su ljudi debili.

Slaviju sada treba posmatrati kao spomenik i opomenu šta nas je snašlo  

Samo nemoj da je neko napisao da smo sami izabrali...

Samo nemoj da je neko napisao da smo sami izabrali...
Da nisu strane sile za nas izabrale? 

Od čijih para se sve ovo radi?

Od narodnih.