13k godisnje.
Zanimljivi oglasi BMW F10, F30, F80...
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Zanimljivi oglasi BMW F10, F30, F80...
O cemu ti?
13k godisnje.
13k godisnje.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Dobra cena za tu kilometrazu, motorizaciju. Ako mu nista ne fali i nema skrivenih mana extra kupovina. Eto Delija sanse za upgrade dok docekas g20. Mozda bi morao par hiljada da doplatis ako ne i manje...
- Delija
- Kontakt:
U kratkom trenutku ludila mi je palo na pamet
, ali bi bilo prilicno glupo menjati auto koji je 100% proveren i bez ijedne mane i koji je jos godinu i po dana u punoj garanciji, 20k km manje presao. Na to bih bacio i 10 meseci kasko osiguranja koje sam vec uplatio.
Takodje, taj 3.0 ce verovatno teze da se proda kod nas nego 2.0 kad za to dodje vreme - registracija za 2.0 je 300 evra, a za 3.0 "finih" 1100 evra.
Dobio bih jaci i bolji motor, adaptivno vesanje i ozvucenje. Nije nikako zanemarljivo, al' neka ostane nesto i za G
Takodje, taj 3.0 ce verovatno teze da se proda kod nas nego 2.0 kad za to dodje vreme - registracija za 2.0 je 300 evra, a za 3.0 "finih" 1100 evra.
Dobio bih jaci i bolji motor, adaptivno vesanje i ozvucenje. Nije nikako zanemarljivo, al' neka ostane nesto i za G
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Opa, više se ne piše 20... znači u igru se vraća i drugi 
Naravno da bi bilo glupo da menjaš tvoj auto ovim. Da je M pa i da razmisliš ali stari N55... njah.
Inače neviđena glupost što tamo ne vraćaju lovu za kasko ako prodaš auto.
Naravno da bi bilo glupo da menjaš tvoj auto ovim. Da je M pa i da razmisliš ali stari N55... njah.
Inače neviđena glupost što tamo ne vraćaju lovu za kasko ako prodaš auto.
- Delija
- Kontakt:
I treci...

p.s. Moze ako placas na rate, ali je tako 10% skuplje.
p.s. Moze ako placas na rate, ali je tako 10% skuplje.
Naravno to je bila sala. Cena je slicna u SR kao i 328i zbog registracije troskove odrzavanja.
Pravi upgrade bi bio M 340i ali prevelika doplata. Cekaj ti ipak G20 i uzivaj u "plavoj" munji
Pravi upgrade bi bio M 340i ali prevelika doplata. Cekaj ti ipak G20 i uzivaj u "plavoj" munji
Strasan auto... 
- Delija
- Kontakt:
https://www.polovniautomobili.com/putni ... xdrive-20t
U oglasima je odavno, a dodali su sada u naslov "2.0T", verovatno ciljajuci na to da ljudi misle da je 330i 3.0
BTW, cene polovnjaka su im totalno u neskladu sa trenutnom akcijom koja ukljucuje 20% popusta na 3-jku
Koja budala ce kupiti test vozilo za 47k evra, kad moze da dobije novi auto isto konfigurisan za manje para?
U oglasima je odavno, a dodali su sada u naslov "2.0T", verovatno ciljajuci na to da ljudi misle da je 330i 3.0
BTW, cene polovnjaka su im totalno u neskladu sa trenutnom akcijom koja ukljucuje 20% popusta na 3-jku
Koja budala ce kupiti test vozilo za 47k evra, kad moze da dobije novi auto isto konfigurisan za manje para?
Pa i misle 
Mene svi pitaju da li je moj auto 4.0. I to ovi što se kao malo razumeju.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
Mene svi pitaju da li je moj auto 4.0. I to ovi što se kao malo razumeju.
Sent from my SM-G955F using Tapatalk
- Delija
- Kontakt:
Da. I za moj kad cuju da je 328i misle da je 2.8, a posto nema oznaka na njemu na osnovu zvuka i izgleda misle da je jaci model nego sto jeste 
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Pa realno, sami su se zabrojali. Ranije su bili mnogo precizniji sa brojkama/oznakama, znao si sta imas pod haubom.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Pa i ranije ne bas uvek. Mada kako sad da oznace 318,320,328i prema kubikazi? Ili dvolitarske dizele? I mercedes je isti po tom pitanju
jedna budzet varijanta 
https://www.polovniautomobili.com/putni ... 6-d-modern
lepa mi ova kombinacija boja. stosta mu fali, ali jbg
https://www.polovniautomobili.com/putni ... 6-d-modern
lepa mi ova kombinacija boja. stosta mu fali, ali jbg
Ako nije prckano sa kilometrazom sasvim ok za tu cenu. Ali je remap pod obavezno
Naravno ko moze da svari ovu boju enterijera. Meni licno odvratna boja. Ali nekom se mozda i svidi
Naravno ko moze da svari ovu boju enterijera. Meni licno odvratna boja. Ali nekom se mozda i svidi