Tapatalk Post

drug prodaje dobar 320d sa m paketom za čini mi se 23k, registrovan a kad gledam na mobile ne mogu ni tamo takav nac za te pare..
 drug prodaje dobar 320d sa m paketom za čini mi se 23k, registrovan a kad gledam na mobile ne mogu ni tamo takav nac za te pare..
Mislis na 4GC. Samo ne znam gde ima novih za te pare??? Bar su 10k skuplji. Ajd postavi neki oglasa gde ima za ispod 30k nov 4GC.Darko napisao:Sta je konkretno serija 4 sa 5 vrata.
Da li je to trojka sa kupe izgledom ili visa klasa u odnosu na trojku?
Vidim da su cene korektne, na mobile.de novi krecu vec 29k eura.

...sigurno može da se nađe dobro napakovan po nižoj ceni jer nije omiljena verzija
 ...sigurno može da se nađe dobro napakovan po nižoj ceni jer nije omiljena verzija 

Malo nizi, malo nize teziste, malo siri (i auto i trag tockova), malo sredjen zvuk izduva.shandu90 napisao:Jedina razlika je u vratima bez okvira prozora i staklo koje se dize zajedno sa vratima gepeka.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Probaj da izbegnes obicna sedista - sport su daleko bolja.steva_anya napisao:Bas-bas mala km za ovaj motor
http://www.polovniautomobili.com/putnic ... /bmw-320-d
Tojka GT uopste nije jeftina. Primerci su malo bolje opremljeni ali skoro svi sa preko 100k km na satu i skuplji od limuzina.starac vujadin napisao:A "jadnu" "trojku" GT niko ne spominje...sigurno može da se nađe dobro napakovan po nižoj ceni jer nije omiljena verzija