Sta ko kaze?Heinz napisao:Ko kaže?
Ja kazem da sporo puni a Heroj87 kaze da puni za 1:45 od 0-100.
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
Sta ko kaze?Heinz napisao:Ko kaže?
 Ja ga arcim od 4 popodne konstantno, ukljucen wireless, 4G, GPS, i sve ostale te stvarcice, napunio sam ga bio na 100%, sad je na 67%. Screen on je nesto tipa 2h30m, brightness na full.
 Ja ga arcim od 4 popodne konstantno, ukljucen wireless, 4G, GPS, i sve ostale te stvarcice, napunio sam ga bio na 100%, sad je na 67%. Screen on je nesto tipa 2h30m, brightness na full.
 P8 Lite punim dva puta dnevno, em ka dosta koristim em mi je bukvalno sve popaljeno od svih "socijal" aplikacija do GPSa . G7 na 3 dana ali se manje koristi dosta.
  P8 Lite punim dva puta dnevno, em ka dosta koristim em mi je bukvalno sve popaljeno od svih "socijal" aplikacija do GPSa . G7 na 3 dana ali se manje koristi dosta. , a i o kameri, pardon kamerama .
 , a i o kameri, pardon kamerama . ali ovo je sasvim drugi nivo.
 ali ovo je sasvim drugi nivo.

Ne znam, evo ovde sam pokusao da slikam, ali sam zabiravio na vreme, pa je stajao sigurno 5 minuta na 100% na punjacu, bas cu opet sutra da probam da se setim da nadgledam i slikam cim dodje do 100%stefankmn napisao:Ne znam onda kako meni puni toliko duze, ja kada sam uzeo telefon odma sam video ds je to mnogo i da ne valja, nije mi se svidelo. Nikad nije napunio za ovo tvoje vreme.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Instalirao sam, jel moram da stavim ovaj alarm, pa me obavesti kada dodje do 100 ili ima neku statistiku, pa vidis kada se napuni posle?havijer napisao:https://play.google.com/store/apps/deta ... ccubattery
Imaš ovu aplikaciju u kojoj pročitaš za koliko si napunio telefon
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
On ima S7E. Nisam primetio da se S7 sporo puni. Koje je očekivano vreme, da imam neku referencu?dusman napisao: Sta ko kaze?
Ja kazem da sporo puni a Heroj87 kaze da puni za 1:45 od 0-100.