Ali davno je to bilo

Naravno.TheWickerMan napisao:Flojd, znaš francuski?
sent via TT using 640 DS

1100eur, samo ne mora da se smara papiroloski, plus moze da se uplacuje dopunsko penziono, ili da se bruto stedi (pa pri isplati oporezuje pri manjoj penziji to se manje oporezuje), zavisi od opcija. Plus oni imaju specijalne stanove za penzionere po niskim cenama...
 1100eur, samo ne mora da se smara papiroloski, plus moze da se uplacuje dopunsko penziono, ili da se bruto stedi (pa pri isplati oporezuje pri manjoj penziji to se manje oporezuje), zavisi od opcija. Plus oni imaju specijalne stanove za penzionere po niskim cenama...

pare ukljucujuci i imovinu. Ja smatram da su stanovi u Beogradu skupi, a cene sa Beogradom mogu da se porede u skoro svim oblastima osim u zanatstvu (usluge) gde je Srbija i do 5x jeftinija (frizer, moler, servisi, zubari - ako oni mogu da se smeste u zanate, itd..) plus ja sam rekao cenu stana u jeftinijoj regiji (npr: http://www.funda.nl/koop/almere/apparte ... dewerf-12/), to nije Amsterdam i drugi veci gradovi u centralnoj Holandiji (Randstad). Pa u Nemackoj tik preko granice sa Holandijom (100km od Amsterdama) moze da se kupi veca kuca sa placem od 60.000eura.. Plus tamo su svi porezi nizi, Holandski penzioneri se masovno tamo sele..
 pare ukljucujuci i imovinu. Ja smatram da su stanovi u Beogradu skupi, a cene sa Beogradom mogu da se porede u skoro svim oblastima osim u zanatstvu (usluge) gde je Srbija i do 5x jeftinija (frizer, moler, servisi, zubari - ako oni mogu da se smeste u zanate, itd..) plus ja sam rekao cenu stana u jeftinijoj regiji (npr: http://www.funda.nl/koop/almere/apparte ... dewerf-12/), to nije Amsterdam i drugi veci gradovi u centralnoj Holandiji (Randstad). Pa u Nemackoj tik preko granice sa Holandijom (100km od Amsterdama) moze da se kupi veca kuca sa placem od 60.000eura.. Plus tamo su svi porezi nizi, Holandski penzioneri se masovno tamo sele.. )i maksimalno iskoristavaju, a Holandjani retko, mada ima svakojakih slucajeva. A to je po porodici, pa cim neko u porodici predje minimalac, porodica gubi pravo na to..
)i maksimalno iskoristavaju, a Holandjani retko, mada ima svakojakih slucajeva. A to je po porodici, pa cim neko u porodici predje minimalac, porodica gubi pravo na to.. i to se bas oseca...
 i to se bas oseca...