Devojka i ja pojeli malo vise od pola
 Inace je za dve osobe, ali tri opusteno da jedu (na slici fale jos dva parceta mesa).
  Inace je za dve osobe, ali tri opusteno da jedu (na slici fale jos dva parceta mesa).
  Inace je za dve osobe, ali tri opusteno da jedu (na slici fale jos dva parceta mesa).Ovde ti je jedna 'kugla' 150din, a dve 250 i vise ti od dve ne treba, veruj mi.Xepoj87 napisao:Idem da ga probam vec jedno 3,4 mesecaComi napisao:Crna ovca u Kralja Petra...sladoled liga iznad svih do sada probanih. Cena nesto jaca, ali nesvakidasnje iskustvo.
Za sada mi je najbolji koji sam probao, onaj ispod stepenica u uscu, samo me izadje fazon 600-700 dinara par kugli

Grom ga ubio, zasluzio si ban za pravljenje zazubica.Gaginh0 napisao:"Plata Vidikovac" iz istoimenog restorana.
Devojka i ja pojeli malo vise od polaInace je za dve osobe, ali tri opusteno da jedu (na slici fale jos dva parceta mesa).

), tanjir domacih, pa tanir stranih sireva, corbe, salate, nesto za popiti, pa posle 2-3 konjaka, i jos ponesto... manje od 100€, uz muziku, pun stomak, milina. I tokom dana je lepo sesti na terasu, ali ljudi (sa strane) stvarno nemaju obicaj da svrate, kao da ce ih neko ujesti.
), tanjir domacih, pa tanir stranih sireva, corbe, salate, nesto za popiti, pa posle 2-3 konjaka, i jos ponesto... manje od 100€, uz muziku, pun stomak, milina. I tokom dana je lepo sesti na terasu, ali ljudi (sa strane) stvarno nemaju obicaj da svrate, kao da ce ih neko ujesti. 
   Subotom ili nedeljom organizuju bife rucak.
  Subotom ili nedeljom organizuju bife rucak.