Biciklizam
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Biciklizam
Mala ispravka, ja nisam imao kacigu pa sam zato i zaradio tri kopce na arkadi, a Rakhil je imao kacigu pa je samo nju izgrebao.Uroš S. napisao:Gengsta, pa jesi video kako su se polupali Rakhil i Kuzma, a šta bi bilo da nisu imali kacigu. Ćaleta je isto pre koju godinu sačuvala. Nemoj se zezati.
Branja i od mene imas savet za kacigu. Ja je kupio cim sam se oporavio.
Sent from my Alcatel One Touch Idol using Tapatalk
A ako padneš na lice kao ja sto sam pao? 
Tapatalk
Tapatalk
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Onda kaciga za motor ili kao ona iz "Noci vestica".
Ili otici u Husqvarnu pa kupiti kompet opremu sa sve cipelama.
Poslato sa Lumia 925
Ili otici u Husqvarnu pa kupiti kompet opremu sa sve cipelama.
Poslato sa Lumia 925
- Kuzmanovic
Bar si uradio sve sto si mogao da zastitis glavu. Ja sam se bas glupo osecao posle pada kad sam shvatio da bi mi kaciga spasila arkadu i cimanje oko usivanja, previjanja, skidanja konca i primanja at zastite.nidza napisao:A ako padneš na lice kao ja sto sam pao?
Tapatalk
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Cak I kad sam glup, pametniji sam od KuzmanovicaKuzmanovic napisao:Mala ispravka, ja nisam imao kacigu pa sam zato i zaradio tri kopce na arkadi, a Rakhil je imao kacigu pa je samo nju izgrebao.Uroš S. napisao:Gengsta, pa jesi video kako su se polupali Rakhil i Kuzma, a šta bi bilo da nisu imali kacigu. Ćaleta je isto pre koju godinu sačuvala. Nemoj se zezati.
Sent from my Sony
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Sledeći put na facu ko ja. Zna se ko je baja.Kuzmanovic napisao:Bar si uradio sve sto si mogao da zastitis glavu. Ja sam se bas glupo osecao posle pada kad sam shvatio da bi mi kaciga spasila arkadu i cimanje oko usivanja, previjanja, skidanja konca i primanja at zastite.nidza napisao:A ako padneš na lice kao ja sto sam pao?
Tapatalk
:-D
Imam i dobru priču kad sam došao kući uvece iz urgentnog, keva spremila kiflice, a meni sva faca u koncima usta ne mogu da otvorim. Da ne napominjem da sam poslednji put jeo ujutru...
Tapatalk
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Rakhil napisao: Cak I kad sam glup, pametniji sam od Kuzmanovica
A stipendiraš ga... i ko je sad tu pametniji?
Sent using Tapatalk
Širim haos!
- Kuzmanovic
Ne preteruj, ovo je bio samo izuzetak.Rakhil napisao: Cak I kad sam glup, pametniji sam od Kuzmanovica
@Nidza, nadam se da nece biti drugog puta.
Ali kiflice su pobeda.
- Sh@rance
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 07:48
- Garaža: Fiat Punto Classic 1.3 MultiJet & Cannondale Trail 7 er29
Ja nisam imao kacigu pa sam polomio ruku.Kuzmanovic napisao:Mala ispravka, ja nisam imao kacigu pa sam zato i zaradio tri kopce na arkadi, a Rakhil je imao kacigu pa je samo nju izgrebao.Uroš S. napisao:Gengsta, pa jesi video kako su se polupali Rakhil i Kuzma, a šta bi bilo da nisu imali kacigu. Ćaleta je isto pre koju godinu sačuvala. Nemoj se zezati.
TT Asus Zenfone 2
Eto vidiš. Pa posle reci da kaciga ne spašava.
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Dobro, de. Evo idem oma sutra da je kupim 
Koliko je vruce ispod one skejterske?
Poslato sa Lumia 925
Koliko je vruce ispod one skejterske?
Poslato sa Lumia 925
Jutros sa overio pancevacki stari buvljak, u potrazi za starim delovima.
Ulov je bio dosta slab, ali ne mogu da kazem da bas nista nisam nasao.
Kupio sam jedan prastari prednji tocak, sa busnim tabularom, za 200 kinti, kao i jedan jako lep italijanski biciklisticki dres, u novom stanju.
Tocak sam se ucenkao, jer sam razmisljao, da ce mi verovatno trebati rezervna felna za svajcarca, pa nek stoji, mislim da je Mavic felna i u vrlo dobrom je stanju. Zanimljiv je izgled tocka, u pitanju je nabla Pelissier, zatvara se leptirima.
Firme koja je osnovana pre vise od 100 godina, i vazi da je jedno vreme pravila vrhunske trkacke habove, mozda i najbolje u nekom periodu.
Osnivac je bio Anri Pelisier, sampion na Turu 1923.

Slobodna procena je da je tocak star 50ak godina. Bio je suv ko barut, i moracu da mu menjam soljice, ali leptire cu ostaviti, i ocisticu mu zbice od oksida.

Ulov je bio dosta slab, ali ne mogu da kazem da bas nista nisam nasao.
Kupio sam jedan prastari prednji tocak, sa busnim tabularom, za 200 kinti, kao i jedan jako lep italijanski biciklisticki dres, u novom stanju.
Tocak sam se ucenkao, jer sam razmisljao, da ce mi verovatno trebati rezervna felna za svajcarca, pa nek stoji, mislim da je Mavic felna i u vrlo dobrom je stanju. Zanimljiv je izgled tocka, u pitanju je nabla Pelissier, zatvara se leptirima.
Firme koja je osnovana pre vise od 100 godina, i vazi da je jedno vreme pravila vrhunske trkacke habove, mozda i najbolje u nekom periodu.
Osnivac je bio Anri Pelisier, sampion na Turu 1923.
Slobodna procena je da je tocak star 50ak godina. Bio je suv ko barut, i moracu da mu menjam soljice, ali leptire cu ostaviti, i ocisticu mu zbice od oksida.

Lepse je voziti slab auto brzo, nego snazan sporo.