Rakhil napisao:I evo ga Vatikan, idemooooo
Dobro veče
-
Dzoni_m
- Site Admin
- Pridružio se: 12 Jul 2013, 12:38
- Garaža: BMW 118i, CX-60
Re: Dobro veče
Bog voli Alfu,Isus vozi 145 QVVelja napisao:Pouzdano znam da Papa ima iPhone i preferira dizelaše njemačke proizvodnje. Ne bi post'o Papa da je glupRakhil napisao:I evo ga Vatikan, idemooooo![]()
edit:
E da... I jednom kardinalu što vozi Alfu je rekao da mu je glup ukus za kola
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- branja
- Pridružio se: 25 Feb 2015, 10:44
- Garaža: jtd,bajo moj; cannondale bad boy
Cek nije vise onaj sto je bio naci???Rakhil napisao:Aktuelni papa je maher par ekselans, nema boljeg PR-a organizovane religijske zajednice od njega na svetu
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ok,moja greška.Nije mi jasno kako to da njihovi mediji forsiraju svoju valutu.Ok,to je normalno,ali za nas npr. nije.Kod nas,svaka roba skuplja od 500 RSD ima svoju cenu u €.Rakhil napisao:Rado bih ti odgovorio, ali uopste ne razumem sta si pitao, bez ikakve sprdnjesrdjanyo napisao:Export-import-ono-ovo,bračala.Rakhil napisao:Ajd uvoznicki, ali gde nadje izvoznicki lobi
A kako braća Hrvati?Njima je sve u kunama?Oni i na svojim portalima onaj Eurojackpot obračunavaju u kunama?Na čemu se oni baziraju,koji je njihov reper?Vidim da su dužni do guše.Samo pitam.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Svi koriste samo kune, neverovatno. Poslujem sa nekoliko Hrvata, nijednu drugu valutu ne koriste, neki se cak i brecnu kad ga pitas za cenu u eurima 
Član sam par njihovih foruma, i npr u malim oglasima - sve do jedne cene su u kunama.
Član sam par njihovih foruma, i npr u malim oglasima - sve do jedne cene su u kunama.
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
those who understand binary and others who don't.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Preskočio si moj post namerno ili ti se omaklo? Smatraj da si javno opomenut.branja napisao:Cek nije vise onaj sto je bio naci???Rakhil napisao:Aktuelni papa je maher par ekselans, nema boljeg PR-a organizovane religijske zajednice od njega na svetu
Posetite www.garaza.rs !
Ih, Trojke... Ja taman počeo da crtam proroka u peintu 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Kuda ide ovaj svet, razvije se teorija zavere, a HAARP se ni jednom ne pominje u njoj... 
Имам једно потпитање...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Desetogodisnji odnos kuna-euro: EUR/HRK close:7.56666 low:6.88129 high:7.72505srdjanyo napisao:Ok,moja greška.Nije mi jasno kako to da njihovi mediji forsiraju svoju valutu.Ok,to je normalno,ali za nas npr. nije.Kod nas,svaka roba skuplja od 500 RSD ima svoju cenu u €.Rakhil napisao:Rado bih ti odgovorio, ali uopste ne razumem sta si pitao, bez ikakve sprdnjesrdjanyo napisao:Export-import-ono-ovo,bračala.Rakhil napisao:Ajd uvoznicki, ali gde nadje izvoznicki lobi
A kako braća Hrvati?Njima je sve u kunama?Oni i na svojim portalima onaj Eurojackpot obračunavaju u kunama?Na čemu se oni baziraju,koji je njihov reper?Vidim da su dužni do guše.Samo pitam.
Desetogodisnji odnos dinar-euro: EUR/RSD close:119.85612 low:75.06281 high:123.81945
Ja bih tu trazio razloge - i ja vise verujem u kunu nego u dinar, a nisam korisnik. Pored toga, oni imaju sustinski fiksni kurs, mi imamo plivajuci, proceni sam kome je bolje.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Ovima što su diplomirali na Prištinskom univerzitetu a sada vode NBS je najbolje.Mada ni oni prethodni nisu bili Bog zna kako vični u vođenju NBS i fiskalne politike i blablabla...
Stvarno treba biti maher da napravis da nbs ima negativni saldo... Ne.moze to svako...
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Imali smo par sposobnih guvernera, ali to nista ne vredi u ovom ustrojstvu - to je ko da kazes da imas dobrog cuvara zatvorenickog logora, u konacnom zbiru ne cini dobro svakako. NBS i dalje drzi na snazi neke propise iz doba FNRJ, as in, ono PRE SFRJ. Toliko o NBS.
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Drže oni kurs dinara kako-tako. I to je njima dovoljan uspeh koji prodaju glasačima.
Boringly average, but also perfect for school run mums
Dobro jutro!