A ovaj moj izraz je nas izbeglicki, ovaj 100 kade je neki lokalniTexonja napisao:Nije "kada", nego "kade"Gaginh0 napisao:"imaju 1000 kada"
i ne 1000 , nego 100
Sve si izvrnuo!![]()
Dobro veče
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
iskreno, posto ja licno to radim na totalno amaterskom nivou, ne koristim nista...methane.master napisao:A neko sredstvo za čišćenje pre toga?dragan napisao:ma samo vlazna krpa, nikako neka voda i slicno...
pogotovo benzinca...
barem ja tako radim...
ali pogledaj sta je trojanac okacio, izgleda zanimljivo...mada je ne bih nista dirao jos, nije toliko tragicno kod nas...
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Leba ti, šta ćeš ti tu čistiti? Obriši vlažnom krpom kućišta filtera i akumulatora, deo branika sa nalepnicama i zdravo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Ma ne vidi se na slici, ima par mesta gde sam ispolivao tecnost za stakla i ulje koje mi je iskapalo sa šipke. Mislio sam da mozda za to treba neki kliner nesto tako.
Edit: Sorry nisam video Trojketovu poruku. Pogledacu. Tnx.
Sent using Tapatalk
Edit: Sorry nisam video Trojketovu poruku. Pogledacu. Tnx.
Sent using Tapatalk
Širim haos!
khmmm...rece covek ciji je motor u autu cistiji nego necija kuhinjaSloba napisao:Leba ti, šta ćeš ti tu čistiti? Obriši vlažnom krpom kućišta filtera i akumulatora, deo branika sa nalepnicama i zdravo.
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Sutra ću da slikam oba motora i da skinem ljagu sa sebe. 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
- Sloba
- Site Admin
- Kontakt:
Ranije sam više lickao kola jer sam imao bolje uslove. Sada na malom parčetu betona imam dva auta, nemam se gde okrenuti, kamoli detaljno se posvetiti kolima. Tačnije, i mogao bih, ali uz stalno pomeranje jednih kola, posle vraćanje i.t.d. U poslednje vreme idem u samouslužne perionice, na brzinu operem kola kao i većina i jbg. Što se motora tiče, za deset minuta može da izgleda kao nov. Bitno je da nije masan, a prašina se lako skine. Sa Pežoa sam ranije skidao plastike motora, filtera vazduha i kućišta akumulatora, prao ih pod česmom, sprejisao sredstvom za plastiku i.t.d. ali sam batalio vremenom. Kada budem imao pravo dvorište, tada ću se vratiti starim navikama, a do tada samo teram. Dok su kola 24h na ulici, gubljenje je vremena bilo šta raditi na njima osim voziti ih.
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
ja znam sta sam vidjao na skupovima...Sloba napisao:Sa Pežoa sam ranije skidao plastike motora, filtera vazduha i kućišta akumulatora, prao ih pod česmom, sprejisao sredstvom za plastiku i.t.d.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Mrzim smenski rad i III smenu. Kad treba da radim noću, spava mi se, jedva izdržim. Sad kad treba da radim I smenu i ustanem u 05.20h, ne mogu da spavam celu noć! Od 23h pokušavam da zaspim, ali ne vredi, ne mogu iako sam mrtav umoran.
Osećam da ću zaspati pred zoru i taman kad me uhvati san, probudiće me alarm.
E pa, dobro veče svima koji su budni noćas. Ne računam one koji su izašli u provod i sad se vaćare sa nekom cicom.
Osećam da ću zaspati pred zoru i taman kad me uhvati san, probudiće me alarm.
E pa, dobro veče svima koji su budni noćas. Ne računam one koji su izašli u provod i sad se vaćare sa nekom cicom.
Posetite www.garaza.rs !
Dobro vece i laku noc. Ja sam kao deda, zaspim gdegod da me postavis i kadgod...
Desavalo mi se vise puta da zaspim u radnoj stolici/fotelji ili stavim ruku na sto i samo spustim glavu da odmorim oci i zaspim... Probudim se nakon 2 sata u skroz drugom polozaju... Legnem u dnevnu sobu da gledam TV i pogodi sta - zaspim! Deda!
Desavalo mi se vise puta da zaspim u radnoj stolici/fotelji ili stavim ruku na sto i samo spustim glavu da odmorim oci i zaspim... Probudim se nakon 2 sata u skroz drugom polozaju... Legnem u dnevnu sobu da gledam TV i pogodi sta - zaspim! Deda!
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!