Paja napisao:Da si video sa kojim uživanjem Ivan džogira radnju cenio bi ga još više.

Ako se zateknem, slikam obavezno. Dosadilo mi više da slikam NexTa sa "pravoslavcem".

Paja napisao:Da si video sa kojim uživanjem Ivan džogira radnju cenio bi ga još više.

Ipak je vojska imala neku svrhu i naucila me nestoPaja napisao:Da si video sa kojim uživanjem Ivan džogira radnju cenio bi ga još više.

Razmišljam, možda nikako nisu mogli da podese pa onda odlučili da je servo, dok nisu stavili drugo vozilo i ustanovili kvar svoje mašine.Bax napisao:Nema na cemu, nada sam se da ce u AK Kompresor, dobro da ti urade tu reglazu, ali oni su ocigledno poceli nesto da te muntaju, bitno da je kod Ivanca sve lepo sredjeno
Ma pusti barabe!ivancho napisao:Ipak je vojska imala neku svrhu i naucila me nestoPaja napisao:Da si video sa kojim uživanjem Ivan džogira radnju cenio bi ga još više.
Mada sam ja vise strucan za odstranivanje vode
No da se vratimo na temu, drago mi je da je kolega "samo_polako" zadovoljan i da smo uspeli da mu resimo situaciju.

A oni na kraju nastelovali volan ponovnim lepljenjem trake.Sloba napisao:Na nekom forumu sam već pisao da sam pre optike ispred kuće nacentrirao volan i zalepio Tesa traku od vazdušnog jastuka do kraja oplate stuba volana, rasekao traku na sastavu volana i oplate i u servisu tražio da poravnaju trake u liniju.