Neopran?NexT napisao:Bilo je malo manje xD
Al ima i ovo svojih prednosti, morao sam kod ortakinje da idem![]()
Dobro veče
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Re: Dobro veče
Širim haos!
Ajzaku izgleda pauk podigao Sljivika pa napisao pesmu
http://www.youtube.com/watch?v=Fxfx4Xc_ ... ture=share
Pokidao
http://www.youtube.com/watch?v=Fxfx4Xc_ ... ture=share
Pokidao
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Pa, da se spremim za fax i pos'omethane.master napisao:Neopran?NexT napisao:Bilo je malo manje xD
Al ima i ovo svojih prednosti, morao sam kod ortakinje da idem![]()
![]()
![]()
Dobro jutro... Sta su nocas uradili vozaci BMW-a, da cujem bilans mrtvih i ranjenih... 
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
- methane.master
Nego kako, da se zna ko je glavni krimos! 
Sad bas cekam da vidim dal' je onaj lokal kod Fitness-a u Smederevu zapalio neki vozac BMW-a.
Sad bas cekam da vidim dal' je onaj lokal kod Fitness-a u Smederevu zapalio neki vozac BMW-a.
Everything happens for a reason. Sometimes the reason is that you're stupid and make bad decisions!
Sent from my GT-N7000 using Tapatalk
Nije ga zapalio, al kad je pocelo da gori, vlasnik je pobegao BMW-om, da ga ne uhapse 
- methane.master
Pa eno saopštenje na na netu. Očevidci kažu da je sve bilo manje-više uobičajeno, osim što se jedan gost bunio što su mu za desert umesto palačinki sa Nutelom, servirane iste, ali sa Finettijem. Demonstrativno je napustio lokal uz komentar "Nismo još završili... fire walk with me". Seo je u auto crne boje (verovatno BMW) i udaljio se u prema mostu preko Dunava. Uviđaj je još uvek u toku, ali forenzičari kažu da je imao run-flat pneumatike sa šarom dalekoistočnog proizvođača, na kojima se jasno vide tragovi ugriza malog psa, što kažu da je značajan trag.

Širim haos!
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
@ methane

... ali "fire walk with me"