Tapatalk

Ovo je kljuc toga sto dize granicu tolerancijegrujicd napisao:Rakhil, a kolika su ti deca? Ovo iz novina ima 7 godina, to već nije malo dete. Ide u školu, možda i samo, igra se ispred zgrade, ide u prodavnicu...

ušao sam u kola dok je ćale pričao sa prijateljem pored, i da mu pomognem - okrenem ključ. Srećom je auto bio u leru, inače...
  ušao sam u kola dok je ćale pričao sa prijateljem pored, i da mu pomognem - okrenem ključ. Srećom je auto bio u leru, inače...

Paranoises bezveze. Garant ces ici sa klincem i kad prvi put bude trebao nesto da kresne...Rakhil napisao:To sa garazom radim svaki dan, to se ne racuna. Zanima me (ali stvarno, ne provociram ili podjebavam) u kojoj situaciji ostavis dete vezano u zakljucanom autu na ulici duze od 10-20 sekundi.
Jedino sto mi je palo na pamet za sada je na pumpi dok placas, to sam jednom uradio i to tako sto sam zamolio devojku koja pere stakla da pripazi, pa mi opet bilo frka za tih 30 sekundi
EDIT: Au bre Sasa, al se ti i ja naecemo sloziti oko ovoga... Meni je to sto si sad napisao neprihvatljivo, ja decu vucem i u prodavnicu sa sobom, kisobran imam uvek u autu, gledam da sve obavim pre nego sto ih pokupim iz vrtica ili dok jos nismo seli u auto...

kao da sam ja napisao, samo sto su VU ili BM tablice bile na autu
  kao da sam ja napisao, samo sto su VU ili BM tablice bile na autu   , inace sve identicno pa i smirglanje i druge stvari...
  , inace sve identicno pa i smirglanje i druge stvari...