hvala!Day Walker napisao:2020 rsd.
Danas sam je izvadio
Grčka
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Re: Grčka
Grčka: Ko kupi na plaži od crnca, kazna 300 evra!
http://www.pressonline.rs/info/drustvo/ ... -evra.html
http://www.pressonline.rs/info/drustvo/ ... -evra.html
Never Say Never Again
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
A crnkinje? Jel se i one računaju? 
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Stigao sam u grcku pre par dana, samo da javim makedonci su mi na ulazu u makedoniju trazili zeleni karton (uz njega sam predao i saobracajnu), kada sam mu predao mislim da nije ni gledao sta pise u zelenom, samo ga je "prebacio" u pasos i vratio mi....medjunarodnu niko nije trazio, a nisam je ni vadio
- codemaker
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Garaža: Audi A6 C6 2.0 TDI (2008)
Pre neki sat sam bio u Lutrakiju kod Korinta, išao čisto da vidim "ša ima".
Usput sam tamo pojeo 3 kugle sladoleda - 4.5€ bato! Smrznute one, smrznut ja. Jbt, kao da su od zlata.
jeste da je Lutraki banja i to razvikana i tako to, ali brate...
To bilo na samoj plaži gde su restorani. Posle vidim u susednoj ulici, kugla 0.6€ - skoro kao kod nas ako nije i isto. Zavisi gde se pazari.
Tako da sam prvi puta ove godina (a 13 godina svake godine barem 2 puta idem u GR) video ogromne razlike u cenama, ali baš velike. U Korintu sam prepodne popio frape, kokakolu, pojeo neki niihov "club" sendvič, dosta obilan sve za 10€, srednja je to cena. Pre tri dana sam na drugom mestu to slično platio 18€
Dakle, ako ste tamo ili tek idete, prošetajte malo i ne padajte na prvi kafić, isplatiće se.
Pogotovo se čuvajte cena u "rest area" na autoputu. Izbor je užasno loš a cene do neba. Pa za te pare bi mi trebala i dati kuvaričina ćerka i to u odlasku i u povratku iz GR!
Usput sam tamo pojeo 3 kugle sladoleda - 4.5€ bato! Smrznute one, smrznut ja. Jbt, kao da su od zlata.
jeste da je Lutraki banja i to razvikana i tako to, ali brate...
To bilo na samoj plaži gde su restorani. Posle vidim u susednoj ulici, kugla 0.6€ - skoro kao kod nas ako nije i isto. Zavisi gde se pazari.
Tako da sam prvi puta ove godina (a 13 godina svake godine barem 2 puta idem u GR) video ogromne razlike u cenama, ali baš velike. U Korintu sam prepodne popio frape, kokakolu, pojeo neki niihov "club" sendvič, dosta obilan sve za 10€, srednja je to cena. Pre tri dana sam na drugom mestu to slično platio 18€
Dakle, ako ste tamo ili tek idete, prošetajte malo i ne padajte na prvi kafić, isplatiće se.
Pogotovo se čuvajte cena u "rest area" na autoputu. Izbor je užasno loš a cene do neba. Pa za te pare bi mi trebala i dati kuvaričina ćerka i to u odlasku i u povratku iz GR!
Naravno da pričam sam sa sobom... I meni je ponekad potreban savet stručnjaka.
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
( Crtice iz života jednog srpskog programera )
Re: Одг: Grčka
A kolike su te kugle? Kilo? 
sent using Tapatalk
sent using Tapatalk
Re: AW: Grčka
0.8e u Istri 
Gesendet von meinem GT-I9505
Gesendet von meinem GT-I9505
- Uroš S.
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:17
- Garaža: BMW X1 X-Line | Yamaha X-Max 300 TechMax | Polar Forester
Jes odličan majku mu, ne topi se, razvlači se i baš je ukusan. Bolji mi je od onog iz Prizrenske ulice a taj mi je bio najbolji.
Sent from my Skate using Tapatalk 2
Sent from my Skate using Tapatalk 2
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
Nije bas Grcka, ali:
U Minjonu u Tivtu je odliican sladoled. I kolaci/torte su OK, ali sladoled... Ko god je probao, bio je odusevljen, a nekima je zbog sladoleda Tivat obavezna stanica, kad god odu u CG
Tokom leta imaju ispostavu/kolica u PortoMontenegru. Video sam isti natpis (to je neka 'talijanska fransiza, ili sta vec) i u Petrovcu, ali nisam probavao.
Od nasih, kragujevacko Srce je dominiralo sladoledima. Mozda je jos uvek tako, moram otici do lokalne poslasticarnice (ovde kod mene), videh juce "srcetov" kamion doterao novu turu.
U Minjonu u Tivtu je odliican sladoled. I kolaci/torte su OK, ali sladoled... Ko god je probao, bio je odusevljen, a nekima je zbog sladoleda Tivat obavezna stanica, kad god odu u CG
Od nasih, kragujevacko Srce je dominiralo sladoledima. Mozda je jos uvek tako, moram otici do lokalne poslasticarnice (ovde kod mene), videh juce "srcetov" kamion doterao novu turu.