To se ja nadam, al kontam da ce biti suprotno... Al se i dalje nadam
Stigla zima...
Re: Stigla zima...
Sta tu ima da se misli?
Prošle godine je bila topla zima bez snega, sve do 10. februara - pa je onda sve to nadoknađeno. 
Ђенерал Јанковић
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Kanda ce i sad da nas rokne. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Ova je dosta toplija nego prethodna. I to bas dosta.snork napisao:Prošle godine je bila topla zima bez snega, sve do 10. februara - pa je onda sve to nadoknađeno.
ФЕБРУАР 2013: У већем делу Србије просечно хладан и просечно влажан, а у југозападној Србији просечно хладан и влажнији фебруар.
Средња минимална температура ваздуха у фебруару имаће вредности у границама вишегодишњег просека, при чему ће њена вредност у просеку бити виша за око 0.6ºС у односу на вишегодишњи просек. У Београду и широј околини предвиђа се вредност фебруарске средње минималне температуре ваздуха око 0.6ºС. Средња максимална температура ваздуха у фебруару биће у границама вишегодишњег просека, са вредностима у просеку вишим за око 0.3ºС у односу на вишегодишњи просек. У Београду и широј околини средња максимална температура ваздуха током фебруара биће око 6.8ºС. Средња количина падавина током фебруара биће у границама вишегодишњег просека са вредностима у просеку вишим за око 8 mm у односу на вишегодишњи просек, док ће на на југозападу Србије бити изнад вишегодишњег просека, са вредностима у просеку за 15 mm вишим у односу на вишегодишњи просек. У Београду и широј околини средња фебруарска количина падавина износиће око 41 mm.
"This is Chief Inspector Clouseau’s residence. This is Chief Inspector Clouseau speaking on the pheun.”
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
E što neki vole da prizivaju sneg pa to ti je??????

Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
baksuzi, kazem ja
Ovo je idealna zima kakva je trenutno. Moze lepo do kraja februara ovako, i onda u martu 20 stepeni 
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 MJ
- Kontakt:
Idealna je kada je nema.
Volim je na razglednicama. 

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
NexT napisao:baksuzi, kazem jaOvo je idealna zima kakva je trenutno. Moze lepo do kraja februara ovako, i onda u martu 20 stepeni
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Ja baš volim da peglam auto po snegu.
Tapatalk HD
Tapatalk HD
+1nidza napisao:Ja baš volim da peglam auto po snegu.
Tapatalk HD
kad stane sneg da ne moram da ga cistim ako idem sa posla, ume da bude zanimljivo...