Letnje gume
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Re: Letnje gume
Svaki pravi Srbin skida odmah to zapadno smeće
993, poslednji vazduhom hlađeni 911.
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Nikako debicu, mozes kumho ps72, po testovima njet loša.TheWickerMan napisao: 26 Feb 2026, 07:38Ma kakvi, za Stelvio idu dosta veće dimenzije. Na njega ide Konti kad bude vreme za zamenu guma.
Nexen mi baš dosta ljudi savetuje, duže je od LLa na tržištu i ima se dosta iskustva sa njom. Jeste Sport verzija solidno skuplja u odnosu na SU1, izađe oko 120€ po gumi.
Da, 939 platforma nosi tu dimenziju guma.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Da upišem ovde. Posle ću kad napravim temu o autu.
Karoq je došao na
Goodyear Efficient Grip Performance 215 /55/17.
DOT 3625.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
Karoq je došao na
Goodyear Efficient Grip Performance 215 /55/17.DOT 3625.
Послато са SM-S926B помоћу Тапатока
- TheWickerMan
Vidim da imaju baš dobre ocene. Nisam nikad njihove gume imao, za sve treba da postoji prvi put.
Neki GY da predložiš?
Ja sam hteo da kupim sad kumho ps72 sport S u dimenziji 245/35 r20, ali odjednom je nema nigde na stanju pa sam montirao continental sport contact 7 na kraju jer nisam hteo kineza, srednja klasa je skoro cena kao premium, a od premiuma continental ima najbolju cenu trenutno, a i po testovima su izgleda najbolje letnje gume trenutno.
kumho je korejac. Slazem se, da je conti bolji od kumho, a da li je toliko bolji koliko je skuplji pitanje je.
TheWickerMan napisao: 26 Feb 2026, 21:34Vidim da imaju baš dobre ocene. Nisam nikad njihove gume imao, za sve treba da postoji prvi put.
Neki GY da predložiš?![]()
Moze i GY, za cvece u basti nije los.
Inace i meni trebaju letnje gume, 225 40 18.
Nemam ni sam pojma sta sa kupim, imam conti premium contact7 sa kojima sam top zadovoljan ali ja ne bih bio ja da ne zelim da probam i nesto novo. Razmisljam o.yokohami, ali vrlo sara sa testovima, hankook evo se mi svidja, ali citam da nisu bas direktne na volanu a to bi mi bas smetalo, kumho ps72 mi isto mirise, bridgestone potenza sport evo isto...jebemti dileme
Dunlop ili Matador
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Gesendet von meinem Blauwei mit Tapatalk
Subiću, šta je bolje: Dunlop Sport Max RT2 ili GY Asymetric 6, ili nešto treće?
- TheWickerMan
Michelin PS5? Ja sam vozio tu dimenziju par godina na Giulietti al ne smem da ti kažem koju gumumaniaxxx napisao: 28 Feb 2026, 15:53TheWickerMan napisao: 26 Feb 2026, 21:34Vidim da imaju baš dobre ocene. Nisam nikad njihove gume imao, za sve treba da postoji prvi put.
Neki GY da predložiš?![]()
Moze i GY, za cvece u basti nije los.
Inace i meni trebaju letnje gume, 225 40 18.
Nemam ni sam pojma sta sa kupim, imam conti premium contact7 sa kojima sam top zadovoljan ali ja ne bih bio ja da ne zelim da probam i nesto novo. Razmisljam o.yokohami, ali vrlo sara sa testovima, hankook evo se mi svidja, ali citam da nisu bas direktne na volanu a to bi mi bas smetalo, kumho ps72 mi isto mirise, bridgestone potenza sport evo isto...jebemti dileme![]()
Taj PremiumContact 7 mi se baš sviđa, definitivno će ići na Stevicu.
PS. Koja je razlika između Premium Contacta i Sport Contacta, Premium nema u mojoj dimenziji
Sport contact je uuhp, premium je uhp, od 19 cola dalje je SC7 bolji,.tj sportskiji.
PS5 se mi ne svidja, imao sam PS4 pre contija i conti mi je bolji, a ps5 je imao brat i nisam impresioniran.
PS5 se mi ne svidja, imao sam PS4 pre contija i conti mi je bolji, a ps5 je imao brat i nisam impresioniran.
Poslednja izmena od maniaxxx u 28 Feb 2026, 18:19, izmenjeno 2 puta ukupno.
od ta dva uvek nesto trecemember napisao: 28 Feb 2026, 16:27 Subiću, šta je bolje: Dunlop Sport Max RT2 ili GY Asymetric 6, ili nešto treće?