Nesto mi to zvuci previse malo. Za Acoord i CR-V su obicni farovi >300 i >400 evra.
Zanimljivo je pogledati cenu Kia i Hyundai farova za ove nove modele - preko 500 evra.
Ponavljam - pricam o originalu, a ne o "zamenskom" delu.
I za Mazdu 6 (staru) zamenski moze na ebay-u da se nadje za 200-300 evra, pa na gore...
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Delija, ne pišem napamet jer znam tog Avensisa od trenutka kupovine (išli smo u Suboticu po njega), i šta mu je sve trebalo (ne puno, ali mnogo para).
Gume su plaćene koliko sam napisao te 2009. zimske i 2010. letnje, čim vidim auto pogledaću koje su tačno.
I na kraju, nisu tema gume, nego koliko je za mene skupo posedovati taj Avensis, odnosno generalno nešto iz D segmenta.
Bile 2009-e i meni 800e 4 letnje gume 17",ali kakve to veze ima sa tim automobilom konkretno...
To apsolutno nema nikakve veze sa cenom odrzavanja Toyote.
Veče u kome se svi slazu je protraceno. Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Da oživim malo temu posle decenijskog sna...
U ponedeljak sam na 5 adresa sa sajta Toyote poslao zahteve za ponudu. Jasno sam napisao za koje vozilo i šta treba da sadrži od bitnih podataka jer su takve propozicije konkursa zbog kog mi treba itd.
Od svih, jedini mi je GoTa odgovorio smisleno i blagovremeno. Ostali su mi poslali nešto bezveze kao da ne umeju da pročitaju to što piše, i to tek juče i danas. Najbitnije je bilo da iskažu cenu bez pdv-a, da napišu podatke kupca i svoje kompanije -PIB i MB. Nisu to uradili. Nisu ni pogledali za koju varijantu vozila tražim ponudu, već su poslali pogrešnu. Ovi iz Niša nisu ni odgovorili.
Potrebne su mi ponude od tri različita dobavljača, a imam samo jednu koja je kako treba...
Zato sto znaju da je u pitanju konkurs i min 3 ponude. Nece uopste da se zezaju sa tim, ako nemaju inside info da su ‘prosli’. Pogotovu ako kupujes jedan auto. Bukvalno im se ne isplati. I da ti kazem iskreno, razumem ih.
U BG dođeš i ako je slobodno vozilo koje te zanima možeš odmah na test vožnju, ako nije zakažeš. U Bg kod Ade u Radničkoj su bili ljubazni i poslovni, za komuikaciju mailom ne znam.
Ali kako misle da prodaju vozilo ako ne daju ponudu? Nisam očekivao tako nešto, njima treba 5 minuta da pošalju taj mail.
Dzona napisao: 21 Feb 2026, 01:24
Ovi iz Niša ti neće nikad ni odgovoriti...
Ja kada sam bio zainteresovan za C5X, bukvalno sam morao da idem da ih molim za ponudu i test vožnju
Dok su se ljudi iz NS-a baš iscimali i bili stvarno profesionalni
Ista priča još kad sam trebao da uzmem Tucsona. Hteo sam i Rav4 da pogledam. Odem kod njih u salon, lik nije hteo pola sata da priđe da ga pitam šta me zanima. Ja stojim kod ulaza, on tumara levo desno i malo malo mi kaže evo sad ću, sačekaj minut. I nema ga, nema... Na kraju dođe i kaže daj mail pa ću ti se javiti, sad nemam vremena. I nikad se nije javio. Najneprijatnije iskustvo ubedljivo. Na svim drugim mestima odmah nude test vozilo i hoće bar da popričaju.
Jedne godine odem sa drugarom u Grand Motors da gleda neki Ford. U salonu su i pultovi, atolovi, sa zaposlenima, prodavcima. Mi smo zagledali auto, pipkali, cackali...niko da pridje, na kraju drugar se prodere dal ce neko da ga usluzi, i onda neki lik, vidno nadrkan pridje i preko one stvari krene u konverzaciju i ovaj moj drug ga bukvalno otera u tri lepe.
Da nisam bio prisutan, ne bi verovao dokle to ide.
Naravno da ce svi da dobiju odgovor, @pedja kao da ne zivis u Srb.
Njima je jasno iz upita da je tender u pitanju. A to znaci namestaljka, jer Srbija. Zasto bi gubili vreme i kada znaju kako funkcionise sistem? Naravno ne kazem da jeste u ovom slucaju ali ako kvace kao patka pliva kao patka, onda je patka, kada neko gleda samo preko upita.
I te tenderske fore napisi ovako napisi onako cena mora ovako ili onako, naravno da ih ne zanima da se zeza kada zna da je 99% ta ponuda opravdanje da se pokrije papirologija za nekog je je vec “prodao”.
Zato ih razumem. Napravi se haos u drzavi i kada neko odluci da nece da ucestvuje u toj saradi, onda je on kriv.