Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
- AleksandarAca
- Pridružio se: 21 Jul 2021, 14:54
- Garaža: VW Tiguan 2.0TDI R-Line 4Motion, VW ID.3 Pro Performance
Re: Sniženja i promocije ovlašćenih distributera
A bio 25990 za prosli sajam i u Septembru...
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Popust je tada bio 5000e 
Video sam ga uživo, dosta nekako glomazno izgleda za tu veličinu auta, ili je na mene ostavio takav utisak.

Video sam ga uživo, dosta nekako glomazno izgleda za tu veličinu auta, ili je na mene ostavio takav utisak.
Ne vidi se slika.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Sa telefona sam. Pogledaću sa računara odakle je izvorni link. Verovatno je tamo nestao.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !
Deluje odlično na slici. Kkakv je uživo?Darko napisao:
Da li se neko sretao sa ovim i probao?
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Uzivo deluje širok, veliki.
5.5s do 100
Mislim da je on na volvo platformi, kao xc 40 ali nek me neko ispravi.
5.5s do 100
Mislim da je on na volvo platformi, kao xc 40 ali nek me neko ispravi.
Zapravo je Volvo EX30 na kineskoj platformi od Zeekra. A sve je to Geely 
Ima jedan EX30 i jedan Lynk 02 kod mene u faveli, Volvo je manji dosta.
Ponuda je zanimljiva, ali Volvo servisna mreža neka hvala.
Ima jedan EX30 i jedan Lynk 02 kod mene u faveli, Volvo je manji dosta.
Ponuda je zanimljiva, ali Volvo servisna mreža neka hvala.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
noob napisao: 13 Feb 2026, 08:54Deluje odlično na slici. Kkakv je uživo?Darko napisao:
Da li se neko sretao sa ovim i probao?
- mix024
- Pridružio se: 25 Apr 2012, 22:12
- Garaža: VW Caddy 2.0 TDI 150 KS
Baš dobro izgleda...
Skoro godinu dana povremeno pogledam (i) cenu novog Jarisa i znam da mu je za "klotaru" kao hibrida "akcijska cena" 20.490.
Toliko mu je bila i pre 10-15 dana kada sam bio u salonu na Zrenjaninskom putu.
Pošto je to bila cena uz "Toyota beskamatno finansiranje" ( kao "plati pola sada, a pola bez kamate u jednakim ratama na 36 meseci" ), a ne postoji "besplatan novac" ( ni kredti ili lizing bez kamate ), u ponedeljak upitah jednog Toyota prodavca koja bi bila cena za tu klotaru ako ne želim "Toyota beskamatno finansiranje" i on kaže kao "možda bi mogao popust od 500 evra, ali, on bi morao da proveri".
Ja mu rekoh da taj "popust" mora biti veći u svetlu visine trenutne kamate, jer je iznos ukupne kamate na pola cene vozila bar tri puta veći od tih 500 evra.
Pri čemu je "Toyota finansiranje" postojalo i ranije, pa je 2022. ( kada sam uzeo jedan Jaris ) na Yaris "beskamatno" bilo 7.000 evra ( a ne pola cene kola kao sada ), ali, ako nisi hteo njihovo "Toyota finansiranje" ( tj kao "beskamatno" ), cena kola je automatski bila 800 evra niža ( pa tada Jaris nisam platio "akcijskih" 16.990, već 16.190 ), pri čemu je tada kamata na lizing bila 2,5% ( a danas je oko 7% ).
Obrazloženje prodavca je tada bilo da su sve ( pa i "akcijske") cene u svim Toyota cenovnicima iskazane uz to "Toyota beskamatno finansiranje". A ko neće "bez kamate", onda je cena i manja ...
I na tome smo pre par dana završili priču, prodavac i ja.
Pogledam juče sajt Toyote i "klotara" sada ima cenu veću za 500 evra. Poskupeo je.
Sada je 20.990.
Ali, sada pogledam opet i vidim da sada period otplate 50% cene "bez kamate" više nije 36, već je sada 60 meseci.
https://www.toyota.rs/content/dam/toyot ... /yaris.pdf
https://www.toyota.rs/content/dam/toyot ... 0YARIS.pdf
Da sam baš toliko dokon čovek, prijavio bih ovaj lizing Narodnoj banci Srbije ( ali i Tržišnoj inspekciji ). Jer, "potpisujem" da je ova "informativna ponuda" za lizing nesaglasna propisima koji regulišu poslovanje firmi za finansijski lizing. Kao što su i informativna ponuda za lizing, kao i za kredit, primer nedozvoljenog ( obmanjujućeg ) oglašavanja.
Ali, to je Srbija ...
Toliko mu je bila i pre 10-15 dana kada sam bio u salonu na Zrenjaninskom putu.
Pošto je to bila cena uz "Toyota beskamatno finansiranje" ( kao "plati pola sada, a pola bez kamate u jednakim ratama na 36 meseci" ), a ne postoji "besplatan novac" ( ni kredti ili lizing bez kamate ), u ponedeljak upitah jednog Toyota prodavca koja bi bila cena za tu klotaru ako ne želim "Toyota beskamatno finansiranje" i on kaže kao "možda bi mogao popust od 500 evra, ali, on bi morao da proveri".
Ja mu rekoh da taj "popust" mora biti veći u svetlu visine trenutne kamate, jer je iznos ukupne kamate na pola cene vozila bar tri puta veći od tih 500 evra.
Pri čemu je "Toyota finansiranje" postojalo i ranije, pa je 2022. ( kada sam uzeo jedan Jaris ) na Yaris "beskamatno" bilo 7.000 evra ( a ne pola cene kola kao sada ), ali, ako nisi hteo njihovo "Toyota finansiranje" ( tj kao "beskamatno" ), cena kola je automatski bila 800 evra niža ( pa tada Jaris nisam platio "akcijskih" 16.990, već 16.190 ), pri čemu je tada kamata na lizing bila 2,5% ( a danas je oko 7% ).
Obrazloženje prodavca je tada bilo da su sve ( pa i "akcijske") cene u svim Toyota cenovnicima iskazane uz to "Toyota beskamatno finansiranje". A ko neće "bez kamate", onda je cena i manja ...
I na tome smo pre par dana završili priču, prodavac i ja.
Pogledam juče sajt Toyote i "klotara" sada ima cenu veću za 500 evra. Poskupeo je.
Ali, sada pogledam opet i vidim da sada period otplate 50% cene "bez kamate" više nije 36, već je sada 60 meseci.
https://www.toyota.rs/content/dam/toyot ... /yaris.pdf
https://www.toyota.rs/content/dam/toyot ... 0YARIS.pdf
Da sam baš toliko dokon čovek, prijavio bih ovaj lizing Narodnoj banci Srbije ( ali i Tržišnoj inspekciji ). Jer, "potpisujem" da je ova "informativna ponuda" za lizing nesaglasna propisima koji regulišu poslovanje firmi za finansijski lizing. Kao što su i informativna ponuda za lizing, kao i za kredit, primer nedozvoljenog ( obmanjujućeg ) oglašavanja.
Ali, to je Srbija ...