Kupovina "gradske zujalice"
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Kupovina "gradske zujalice"
Videćemo kad izađe line-up 
I dalje cekate naslednika The Eras Tour ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- schonenk
- Pridružio se: 17 Jan 2014, 15:56
- Garaža: honda civic ep3, honda civic ek3
Sad da dobijes zadatak (makar iz zezanja) da po spisku ovih delova krenes od sasije, farbanja, ubacivanja motora, mapiranja, delova, atesta, skoro sam ubedjen da bi 14k bilo daleko ispod neophodne cifre. Prodajna vrednost ovih auta je vec druga prica, to je jednostavno skup hobi
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Slažem se, ali pare koje si uložio nikad ne možeš da izvučeš iz auta. Skup hobi jeste, ali ako se već baviš time, ne prodaješ ga i to je to.
- schonenk
Nije losa varijanta ako izvuce i blizu, problem je sto kao i lego kocke, niko ne zeli da kupi vec sklopljeno
Pre ili kasnije sve mora da se proda(osim drugara)
Samo je pitanje ko je koliko realan i spreman ili ne da pukne, a to je neminovno.
Samo je pitanje ko je koliko realan i spreman ili ne da pukne, a to je neminovno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Jako lepo rečeno.
Vrednost tjuninga mozda i prebacuje ovu cifru ali meni se ovaj civic uopste ne svidja kako izgleda, boja, felne, enterijer, a to bi moralo prvo da me privuce za ove pare da bih gledao ostatak, licno za sebe ja bih u ovaj auto ulozio jos dosta da bi izgledao kako bih zeleo
- schonenk
Mozda bi i za manje love bilo po tvom
inace to trziste je eksplodiralo vec duze, Amerika, Azija, Velika Britanija i nije pogodno za pravi entuzijazam. Cak i polovna sedista poput navedenih dc5 recaro prelaze 1k eur. Meni sve to nema puno smisla.
Ovu generaciju generalno ne gotivim, sledecu vec da ali tu onaj stock sa 160 konja bi mi bio taman ne treba nikakav tuning, prosle god mi sa takvom hondom dolazio neki lik iz BG da gleda jednu hondu jazz, ta njegova civic je bas bombona i po mom ukusu sredjena davno nisam video lepsi primerak u svakom smislu.
Tim vti je već otišla cena u nebo. Generalno, kakvih Hondi ima po Hrvatskoj, ja sam se oduševio. Mislim da oni i Mađari imaju bolji vozni park Honde nego 95% zemalja po Evropi.
Имам једно потпитање...