Samo da nema ROŠTA (kako se to kaže na naški).
Sent from my SM-S928B using Tapatalk
Domaće auto emisije
Re: Domaće auto emisije
Dobra 8ica, samo nam ne rece koju gresku je ocitao na dijagnostici
Izreklamira čovek autoaukcije sajt koji ceo dan ne radi. Em je sajt krš em ga nisu skalirali za tu posetu, amaterski pristup.
Jednom rečju gazda. 
Meni nije jasno jel Penda platio onaj auto ili Borko pa ga onda on vozi uvek. Ako je Borko platio ok ali ako nije onda je baš bezveze.

Meni nije jasno jel Penda platio onaj auto ili Borko pa ga onda on vozi uvek. Ako je Borko platio ok ali ako nije onda je baš bezveze.
Borko vozi deltu vrv zbog col tablica koje su pretpostavljam na njega
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
Žali Bože do kakvih kola i ljudi su stigli, a nisu izvukli ni 10% šta su mogli iz tih klipova. Pri tome manje više svi klipovi su negledljivi zbog njihove nekompetencije, prekidanja, glupih pitanja.OMP napisao: 23 Okt 2025, 14:50 Ja ne mogu ni Zokija ni onog drugog PH da gledam, doduse onog drugog sam pogledao par puta ali samo zbog gostiju koje je dovodio (Kulundzic, Kurbalija i ne secam se ko mi jos bese zanimljiv da pogledam), ali covek upada u rec, skace sa teme na temu, smara, pita neke gluposti, svakako obojica su mi bzvz za gledanje.
U zadnje vreme pogledam onog Vovu ili kako se vec zove vlog, ne znam ni ko je ni sta ali neke zanimljive goste dovodi i ima sta zanimljivo da se cuje pa me eto privuklo da ga malo pratim.
Šteta..izgleda da yt auto scenom u Srbiji vlada pravilo "ne jebe lep nego uporan".
- starac vujadin
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 20:58
A glasanje Tijana TST ili Maja DDK?
Pretpostavljam da je ta Maja hotheels kanal, tome nikad nisam hteo da dam šansu jer me podsećalo na supercar blondie. A estetika TST tek nije moja šolja čaja što bi rekli.