Kada si gore pomenuo da si (nekome) konfigurisao Kodiaqa 2,0 TDI do 62 hiljade evra, prva asocijacija mi je bila da mi je kolega-partner pre oko četiri godine uzeo nov X3 "kao tvoj" (uslovno rečeno). Bio je 72 hiljade (pre obračuna za BMW uobičajenog popusta), odnosno, na kraju oko 65 hiljada. A danas se za jedva nešto manje pare kupuješ Kodiaqa 2,0 TDI u vrhunskoj opremi. Pri čemu je pre 4 godine tadašnji Kodiaq 2,0 TDI u za ono vreme zaista vrhunskoj opremi (koja je realno bila znatno mršavija od ove denas) bio oko 40-42 hiljade. Sve je cenovno "poludelo", generalno, bez obzira na brendDay Walker napisao: 06 Avg 2024, 17:35 Kazem zavisi kome sta treba. Ja sam nakarikao 17,5k € dodatne opreme za X3 pa opet nemam dosta toga
Sent from my iPhone using Tapatalk
Mazda CX-30
Re: Mazda CX-30
Zar ne bi trebao taj 2.5 motor da ima 186ks, dok sa turbom izvlači nesto preko 210ks? Barem je takva verzija u Americipedalaš napisao:Ako sam dobro čuo ( od jednog drugara ), od oktobra ili novembra kod nas će u "trojci" i CX-30 biti dostupan novi motor, 2,5 MHEV sa 138Ks i 238 Nm.
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
Kad se vec skrece s teme, citroen je uradio odlicnu pricu sa onom gumom na vratima.Dare4x4 napisao:Kad se već skreće s teme, ja bih za te pare uzeo nekog Hiluxa, okovao ga onim cevima i blatobranima sa svih strana, pa nek biju vratima ovi degenerici koliko im volja.pedalaš napisao: 06 Avg 2024, 17:31Ja sam veoma uzdržano štiklirao opcije, skoro pa "isposnički" i stigao sam "samo" do 58.683 €Day Walker napisao: 06 Avg 2024, 15:50Pa verovatno svasta nesto od opreme.pedalaš napisao:Pa, šta je razlika opreme onog oglašenog od 56.800 u odnosu na one od oko 53 hiljade ( ako taj od 53 hiljade ima i "ventilaciju sedista, masazu, kozu", a onaj od 50 ima "vece felne, matrix i panoramu" ) ?Day Walker napisao: 06 Avg 2024, 14:52 Kodiaq je prilicno dobro opremljen u startu. Dodati vece felne, matrix i panoramu i na 50k si za TDI 4x4.
A ko zeli ventilaciju sedista, masazu, kozu itd taj ce platiti 52-3k.
Ne vidim zasto bi DSG bio neka mana?
Edit: (Sad vidim da nisi naveo kao manu nego prednost)
Ima gomilu opcija za stiklirati u konfiguratoru a postoje i opcije koje se mogu poruciti a nisu navedene tamo.
Skoro sam za klijenta porucio auto sa svim mogucim opcionalima sem treceg reda i cena je 62k.
Sent from my iPhone using Tapatalk![]()
Ostavljati kola i na praznim parkinzima je postalo stres. Pre neki dan na praznom parkingu budala stade na 30cm od mene i ostavi mi farbu na retrovizoru. Sreća pa se obrisala i ne vidi se ništa... Još kaže "Nisam ja", a video sam svojim očima.
Jeste ali čini mi se da su je brzo izbacili.
Evo ga cenovnik za CX-30 u kome je sada kao bazni postao atmosferski motor sa 140 ks od 2,5 litra u MHEV izvedbi.
- Prikačeni fajlovi
-
- viber_image_2024-08-29_17-23-30-540.jpg (63.73 KiB) Pogledano 742 puta