Heroj, kakav je taj restoran na hipodromu? Imam i ja tu kombinaciju, ali nikako da odem.
Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Re: Dobre kafane i druga mesta gde je dobra hrana!?
A gde je pravi glumac? Ja jeo u onom na uglu sa Francuskom i slazem se sa Herojem. Najbolje slatke palacinke su u Pinokiju, a slane na Keopsu.
Heroj, kakav je taj restoran na hipodromu? Imam i ja tu kombinaciju, ali nikako da odem.
Sta znam, ok, koliko je jeftino, uzeli smo svi po tri jela, cisto da isprobamo 
Taj kod francuske je stari glumac, a novi je kada prodjes, pa prva ulica levo, tacno iza pozorista.
Tapatok za Vindovz
Taj kod francuske je stari glumac, a novi je kada prodjes, pa prva ulica levo, tacno iza pozorista.
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Taj nije pravi...u tom lokalu je poceo Glumac pa kad je gazda video da zakupac rastura, otkazao mu lokal i otvorio 'Glumac' , a zakupac se preselio u prvu levo...ukupno 100m odatle.Kuzmanovic napisao:A gde je pravi glumac? Ja jeo u onom na uglu sa Francuskom i slazem se sa Herojem. Najbolje slatke palacinke su u Pinokiju, a slane na Keopsu.
Dobra sisa zlata vredi.
Ne bre, pričam o Čakiju koji je nakada davno imao kiosk u dvorištu škole Braća Baruh. Imao je odličan roštilj i još bolje cene.Xepoj87 napisao:Pajo, to o cemu ti pricas je matori u Takovskoj, nekada je bio kod drvne u Cara Dusana, samo pljedze sto radi, verovatno i sam znas za njega, najbolja clean pljeka.
Priča je slična kao matori. Čovek je sam radio i pravio uven na licu mesta to što hoćeš.
Nisam znao gde se preselio.
Grujiću aj mi ga lociraj nekako.
Brate, to je prvi pravi Glumac, tu je oduvek bila ta debela palacinka sa pola kile priloga. A onda se otvorio taj iza pozorista, i ista prica
Mozda im je sada za nijansu tanjw testo, ali opet ni priblizno nasim pravim prlacinkama 
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Ista prica i sad, sam svoj recept, sam radi, ce ti lociram kad pridjem za komp
Nemoj njemu, podeli ovde, treba inda se vecera danas nesto 
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I ja sam cuo ovu verzijuComi napisao:Taj nije pravi...u tom lokalu je poceo Glumac pa kad je gazda video da zakupac rastura, otkazao mu lokal i otvorio 'Glumac' , a zakupac se preselio u prvu levo...ukupno 100m odatle.Kuzmanovic napisao:A gde je pravi glumac? Ja jeo u onom na uglu sa Francuskom i slazem se sa Herojem. Najbolje slatke palacinke su u Pinokiju, a slane na Keopsu.
Brzine idu u H-a !!!

Pa da, procitaj pricu Xeroj 
Dobra sisa zlata vredi.
Aj proveri ga. Ti ćeš stići pre mene. Ako je ko nekad onda je vrhunski. Zajeb je radno vreme. Rano je zatvarao i sigurno nije radio nedeljom. Za subotu nisam siguran.Xepoj87 napisao:Nemoj njemu, podeli ovde, treba inda se vecera danas nesto
Tapatok za Vindovz
Da, procitao sam, nego ti kazem da su na oba mesta debele i pretrpane seceromComi napisao:Pa da, procitaj pricu Xeroj
Pajo, overicu vcrs ako Grujic otkrije tajnu, pa cu izneti utiska ako radi.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Sa biberom,senfom i lukom mmmmmmmmmmmmmmmGrujic napisao: Kad pomenuste cevap, meni je tamo zanimljiva bum pljeskavica
Dajte ljudi napravite Swarm/Foursquare pa da napravimo listu Garaza.rs dijetalna ishrana.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Ne mogu da prestanem da pijem vodu posle onog bubanj potoka...
Vec 3l sam sprcao, eksplodiracu.
Vec 3l sam sprcao, eksplodiracu.
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Wicker, da da 
Evo za Čakija, adresa je Despota Đurđa 7

Iz Dušanove skrene se desno u Braće Baruh, onda druga desno (tj u prvu ni ne može) i posle 50ak metara je lokal u zgradi, isto preko puta škole.
Ne radi nedeljom, subotom radi mislim do 21h ili 20h.
Ne pamtim cene, ali mislim da nije baš jeftin, ali je vrhunski, uglavnom stvari od mlevenog mesa ima u dve veličine, zna se koju bi uzeli forumaši
Evo za Čakija, adresa je Despota Đurđa 7

Iz Dušanove skrene se desno u Braće Baruh, onda druga desno (tj u prvu ni ne može) i posle 50ak metara je lokal u zgradi, isto preko puta škole.
Ne radi nedeljom, subotom radi mislim do 21h ili 20h.
Ne pamtim cene, ali mislim da nije baš jeftin, ali je vrhunski, uglavnom stvari od mlevenog mesa ima u dve veličine, zna se koju bi uzeli forumaši