Tu dole u linku ima video...
Terenci
Re: Terenci - moda ili potreba ?
Vidim, ne podrzava ruske fajlove...
E ovako smo mi za vreme poplava 2007. , sinama preko banovog brda, samo sto je dole provalija, pa ako omasis sinu, najebao si ga
Tamo gde se sada izlazi na novi most, samo na kraju Pozeske, levo na sine.
Drugar sa Yarisom, a ja sa 124kom
Tapatok za Vindovz
Drugar sa Yarisom, a ja sa 124kom
Tapatok za Vindovz
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Samo sto si zaboravio da napomenes da ti je drugar strucnjak 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
Njega sam i pratio... On bolesnik, a ja budala koja ga prati... Kada smo dosli do dela od 2,3 metra, gde nema poda, ja hteo da se vrnem, ali nema nazad, tramvaj iza mene, a druga traka jos gora, fali poda na 2,3 mesta...
Tapatok za Vindovz
Tapatok za Vindovz
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Svaki put se sažalim na tog Yarisa kada ga vidim.Xepoj87 napisao:E ovako smo mi za vreme poplava 2007. , sinama preko banovog brda, samo sto je dole provalija, pa ako omasis sinu, najebao si gaTamo gde se sada izlazi na novi most, samo na kraju Pozeske, levo na sine.
Drugar sa Yarisom, a ja sa 124kom![]()
Širim haos!
Sada on ima 126-icu, i kupio od drugara Hondu Accord 2.0, i dalje je na PO table, sa tim accordom sam izbegao sudar sa kamionom za pola sekunde na ibarskoj, mozda ce i njemu malo vise srece da donese 
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Ja sam jednom na NBGu gde je sada ulica od Super Vera ka Belvilu, isao sinama (samo to je i postojalo tuda) i roknuo sa sina u neki kanal. Na svu srecu Skoda 120L bila ko tenak, pa nije bilo posledica 
Brzine idu u H-a !!!

- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
To je bila česta ruta dok nije urađena ulica. Rupa je u stvari kanal za drenažu kom su recikleri skinuli metalni pokopac sa jedne strane. Prolazio sam tu često, ali sam znao foru. Mnogu su pak tu posrnuli. 
Širim haos!
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Kad sam prolazio, poklopac nije postojao ni sa jedne strane.. Fazon, samo sine..
Brzine idu u H-a !!!

U skladu sa nazivom teme.
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... n_rQuufF1o
http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... n_rQuufF1o
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Stari je car 
Divim se ljudima koji se tako otkace i putuju po svetu... jos vise cenim one koji to rade na motoru.
Divim se ljudima koji se tako otkace i putuju po svetu... jos vise cenim one koji to rade na motoru.
Na motoru je sve mnogo teže i traži što češće spavanje u hotelima, hostelima, tuđim kućama....
Vidim da je veme da dobijemo temu o ekspedicijskim vozilima.
Vidim da je veme da dobijemo temu o ekspedicijskim vozilima.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Terenci - moda ili potreba ?
Grešiš Pajo. Odi malo na BJBikers forum i pogledaj tamo njihove reportaže (ima ih stvarno fenomenalnih). Ti ljudi vrlo malo vremena provode po hotelima. Šatorče i na livadu, autokamp... Moja livadica, moja slobodica... 
Pratim putopise tamo. Ima i onih koji spavaju po hotelima... zavisi od finansija 
Mada voznja po uredjenim zemljama (cela Evropa) i nije neka avantura. U nekim vukojebinama u Aziji ili Africi nemas drugu opciju osim da te neko primi na gajbi ili sator.
Mada voznja po uredjenim zemljama (cela Evropa) i nije neka avantura. U nekim vukojebinama u Aziji ili Africi nemas drugu opciju osim da te neko primi na gajbi ili sator.
Poslednja izmena od Floyd u 21 Okt 2014, 17:39, izmenjeno 1 put ukupno.