Servis - Razno

Iskustva sa servisima, cene održavanja, pranje i poliranje
Odgovori
Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Re: Servis - Razno

Post od OMP »

Teraj bre to kod majstora pa neka on trazi problem sta mozemo mi ovako da resimo, svasta moze da bude, neka prekontrolise trap i vidi dal ima negde neki problem ako kaze da nema onda teraj na reglazu ponovo mozda nije dobro uradjena prethodni put
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Okej okej, samo bez nervoze

Sent from my SM-S731B using Tapatalk

Korisnikov avatar
OMP
Reactions:
Pridružio se: 15 Feb 2013, 11:57
Garaža: Giulietta TB

Post od OMP »

Ma neme nervoze nego realno i da znamo sta je problem opet moras kod majstora da ga resavas jer ocigledno sam ne znas i nemas uslova, razumem kad neko sam popravlja pa mu treba savet kako da resi ali ako vec moras kod majstora onda je sve jedno sta je. Ocigledno je da u taj auto nema svrhe ulagati ili ti to ne radis kako treba ili je taj auto stvarno dotrajao pa svako malo nesto fali ali kako deluje nikad ga neces napraviti da bude tip top jer je to jako tesko i neisplativo kod starih vozila.
A170T
Reactions:
Pridružio se: 30 Jun 2013, 13:47

Post od A170T »

Tip top stanje mi i nije cilj, to je moguće samo u salonu. Čim se auto izveze iz salona, svi delovi na automobilu se polako habaju i nisu više na 100%. Cilj mi je koliko toliko pouzdano auto koje me neće ostaviti na putu, a sad problemi koje ja imam nisu ništa abnormalno za vozila te starosti. Drugo, nemam ličnog mehaničara koji radi samo za mene. Ako neki mehaničar ima 5 automobila koji čekaju rasklapanje motora, on nema vremena da juri neka sitna lupkanja koja se čuju kod mene na trapu, svako od njih daje prioritet bitnijoj mušteriji.

Sent from my SM-S731B using Tapatalk

Korisnikov avatar
Dare4x4
Reactions:
Pridružio se: 22 Avg 2014, 17:00

Post od Dare4x4 »

Odgovori