Ko ono sa foruma radi u kontrolu leta?
Dobro veče
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Octa IV RS
- Kontakt:
Re: Dobro veče
Eto odakle deficit, lomi covek inventar.

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Videh danas novu plavu Oktaviju RS u Nemanjinoj. Prvi put je vidim uzivo i izgleda brutalno, nekako se bas izdvaja od ostalih. A boja je 
Имам једно потпитање...
- profesorPROST
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 14:50
Jutro, jutro... Ne da mi se da ustajem na vreme za šljaku, dok za skijanje prošle nedelje apsolutno nije bio problem da se porani. :-D
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
'Jutro
tek je sreda 
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
sent from LG 4X HD frižider using TapaTalk2
Dobro jutro iz ford servisa... Ako mi neko jos dirne resoa, neka mi se ne obraca neko vreme... 
Ih bre trojke, pa zar ti 
Realno, sa fokusom sam presao 50posto vise km nego sa rs-om, ali je od toga najveci deo bio autoput sa 110-120kmh i bas je vozen normalno. Nije problem to, nego neko crevo serva pocelo da zeza ( po drugi put, vec je menjano ranije ), a kosta 150e sa nekim prikljuckom... Kaze to je neki karakteristican kvar. Kod resoa su to bobine, koje su mi na kliju 2 vec 14g fabricke na autu, a i sve cetiri da zamenim ne bi toliko izasle...
Realno, sa fokusom sam presao 50posto vise km nego sa rs-om, ali je od toga najveci deo bio autoput sa 110-120kmh i bas je vozen normalno. Nije problem to, nego neko crevo serva pocelo da zeza ( po drugi put, vec je menjano ranije ), a kosta 150e sa nekim prikljuckom... Kaze to je neki karakteristican kvar. Kod resoa su to bobine, koje su mi na kliju 2 vec 14g fabricke na autu, a i sve cetiri da zamenim ne bi toliko izasle...
Jesi li kod Gagija u Pinosavi?
Jesam... Gagi bre pravi domacin, evo dok se ceka ima na stolu soka, piva, vina, sta hoces 
Dobar je gagi
Dobar je gagi
Imena kućnih ljubimaca? 
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Dobro jutro
cetvrta po redu...
Radio juce drugu i prespavao u kaficu i nastavio da radim prvu, sad se doslovno moze reci da spavam u kafani
Radio juce drugu i prespavao u kaficu i nastavio da radim prvu, sad se doslovno moze reci da spavam u kafani
Sta je pozrtvovanost na radnom mestu
Dobro jutro
Dobro jutro
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Pa sto da prelazim 50km za 4 sata sna, kad ovde mogu spavati 6 sati bez troskova xD