Mada dobra strana svega toga je sto ih mozda stvarno nadjes na najlonu
Dobro veče
Re: Dobro veče
Jbg, tu su dve strane medalje. Kada onaj drugi "olos" bude prestao da kupuje kradene ratkapne na najlonu, mozda ce i ovaj olos sto krade, prestati da krade 
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Iskreno ne vidim ni jedan razlog za kupovinu novih ratkapni, a pored toliko likova koji drže otpade tj doteruju kola za delove teško da ćeš znati za kojim ratkapnama neko plače...nikaragva napisao:Jbg, tu su dve strane medalje. Kada onaj drugi "olos" bude prestao da kupuje kradene ratkapne na najlonu, mozda ce i ovaj olos sto krade, prestati da krade
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
trojanac napisao:Kako se prevoze automobili do vlasnika u Dubaiju.
Ovo je njihov vilin konjic (u nas poznat i kao pauk parking servisa)
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Sad sam iznapusavao mamlaze iz pauka. Pored Metropola u Karnegijevoj su lagano ostavili kamion u desnoj traci sa upaljena sva 4. Pritom, u celoj ulici ni jedan auto nije nepropisno parkiran.
Na moje pitanje ko ce njima da pise kaznu sto stoje tako, i sto su zatvorili pola ulice, vozac mi je odgovorio "ma je*em ti ja mater, sta tebe boli ku*ac, pisi ti ako hoces". Ja sam pozvao policiju da prijavim, a potom i Parking servis.
Upoznao sam skoro jednog glavonju iz PS-a, sad cu i njega da zovem, pa taman nista da ne postignem...
Kakav olos tamo radi

Na moje pitanje ko ce njima da pise kaznu sto stoje tako, i sto su zatvorili pola ulice, vozac mi je odgovorio "ma je*em ti ja mater, sta tebe boli ku*ac, pisi ti ako hoces". Ja sam pozvao policiju da prijavim, a potom i Parking servis.
Upoznao sam skoro jednog glavonju iz PS-a, sad cu i njega da zovem, pa taman nista da ne postignem...
Kakav olos tamo radi
- Neskica
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 17:55
- Garaža: Ford Focus 1.6 TDCi
Pa ti si i Don Kihot ( Don Quijote) 
Jok, nego ne mogu da ih obidjem 2 minuta jer se napravila kolona prema bulevaru, a njih boli k da se pomere...
To treba terati do Malog 
Oni po pravilu valjda ne smeju da stoje ako ne dizu nikoga.
Kada su stavili parking mesta u ulici Carli Caplina,stajali su stalno i cekali,a drugar je jednom pravio krugove,i svaki put stane iza njih,i svira,a oni su onda nastavljali dalje...
Zato kamera u ruke,i snimiti,a onda snimak posaljes u novine.
Kada su stavili parking mesta u ulici Carli Caplina,stajali su stalno i cekali,a drugar je jednom pravio krugove,i svaki put stane iza njih,i svira,a oni su onda nastavljali dalje...
Zato kamera u ruke,i snimiti,a onda snimak posaljes u novine.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Pre neki dan su stajali u Makedonskoj. Otisao vozac do banke. Nije po kupus pa da dobije disciplinsku.
TT
TT
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Uuuuu... Voleo bih da to meni kazu... Pa kad mi padne mrak na oci...NexT napisao:Sad sam iznapusavao mamlaze iz pauka. Pored Metropola u Karnegijevoj su lagano ostavili kamion u desnoj traci sa upaljena sva 4. Pritom, u celoj ulici ni jedan auto nije nepropisno parkiran.
Kakav olos tamo radi![]()
![]()
![]()
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Grujic
- Moderator
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:39
- Garaža: Bmw 320d e90 & 316i E36 Kupe
Pa kad se raspises po forumu
Ja ih redovno vidjam da stoje, gde god bilo
Ja ih redovno vidjam da stoje, gde god bilo
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Kum se ponovio (više i ne brojim koliko je auta promenio), pa je sad ponovo u AR klanu, prodao Astru, a pre toga Focusa. Opet je uzeo 147 samo 1.6 120KS i 5 vrata, fino izgleda, baš dobra oprema, uvoz iz Švice, ali je auto tu već neko vreme. Uglavnom, za te pare sigurno da nema bolje (2300), a videćemo kako će mu se pokazati.
Mene kod tih Fiata i Alfa samo nervira ta elektronika ako nije kako treba. Njemu pokazuje grešku airbaga za suvozača, a pametan majstor kaže pusti to, rešićemo to na proleće. Daleko bilo da mu zatreba, a da nema airbag, ali ne, bitno je da se sredi trap i tako to.
Gume sve 4 različite (16), od toga jedna zimska i 3 letnje, a sad je kupio 4 polovne zimske, "kao nove, samo 1 sezonu vožene" za 60e.
I to tako ide, a inače auto vozi žena i vozi decu u njemu. Ne vredi pričati kad ljudi ne razmišljaju tako, nego misle, guma je guma, bitno da je dobra šara. To što je bitnije sad imati dobru gumu nego leti, nikom ništa.
Mene kod tih Fiata i Alfa samo nervira ta elektronika ako nije kako treba. Njemu pokazuje grešku airbaga za suvozača, a pametan majstor kaže pusti to, rešićemo to na proleće. Daleko bilo da mu zatreba, a da nema airbag, ali ne, bitno je da se sredi trap i tako to.
Gume sve 4 različite (16), od toga jedna zimska i 3 letnje, a sad je kupio 4 polovne zimske, "kao nove, samo 1 sezonu vožene" za 60e.
I to tako ide, a inače auto vozi žena i vozi decu u njemu. Ne vredi pričati kad ljudi ne razmišljaju tako, nego misle, guma je guma, bitno da je dobra šara. To što je bitnije sad imati dobru gumu nego leti, nikom ništa.
Posetite www.garaza.rs !
- dragvorl
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:03
- Garaža: Octa IV RS
- Kontakt:
Grujic napisao:Pa kad se raspises po forumu![]()

Mauro Forghieri:"Power comes from speed, torque without speed is nothing"
Life is funny, skies are sunny, Bees make honey, who needs money
Zapalio bih ih ja, al bi mi sudili kao da sam zapalio coveka, ni Paja me ne bi odbranio