Vec vidim scenu za jedno 2 godine - 3 ujutru, Ogi stao na pumpi u Grckoj i ne moze da deaktivira alarm. 'Vata se za telefon i zove gavrana da mu "objasni"gavran napisao:Poslao sam ti telefon na PP
Kupovina novog automobila
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Re: Kupovina novog automobila
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Kad mu crkne baterija u kartici pa ostane negde blokiran 
Rad je stvorio čoveka, a nerad.......gospodina
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Sve sto se radi posle kontrole kvaliteta u fabrici, pa jos u Srbiji, je upitno. Znam, mora se i ima dobrih majstora, ali, po meni, sto manje prckanja, to bolje. Meni su ugradjivali parking senzore i super je ispalo, ali sam po prvoj magli na auto-putu shvatio da mi ne radi zadnja maglenka. Zakazao u servisu, sve reseno za pet minuta. Konektor maglenke prilikom vracanja branika nije dobro nalegao... Dakle, nista strasno, ali se opravdano pitam da li je moguce? Joca je, u nekom sasvim drugom servisu, prosao gore jer mu nisu ugradili senzore na predvidjeno mesto, jer ih nisu dobro ofarbali, jer su mu stavili kineze za glupim ekranom na tabli, jer su mu zaprljali enterijer na novim kolima. Drugi put, da li je moguce? Sto manje petljanja nasih strucnjaka, to bolje. Samo tamo gde mora, a ovde mora bar nesto... Po meni, alarm po Gavranovoj preporuci, kasko i dosta.
Edit: Moze i Zeder nalepnica.
Edit: Moze i Zeder nalepnica.
Nemoj mu to govoriti, trazice lock topica 
Sent from my SM-J500FN
Sent from my SM-J500FN
- Darko
- Pridružio se: 12 Sep 2012, 16:05
- Garaža: Fiat Stilo 1.9 Mjet
Kod 308 ne treba ni alarm ni zeder. Cak ga i ne moras zakljucavati. 
- shandu90
- Pridružio se: 22 Jan 2016, 23:13
- Garaža: Opel Astra J 1.4 Turbo
I da im ostavis kljuc u bravi nece daleko
sala mala. Inace, drugaru je zapucala brava na prvoj generaciji fejslift, zakljucas auto a zadnja vrata otvoris najnormalnije.
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
Sent from my LG-H440n using Tapatalk
-
Ogi
- Banned
- Pridružio se: 14 Jan 2012, 23:20
- Garaža: Seat Leon 1.2 TSI 2017
Pa to me brine, taj alarm ume da zajebava.gavran napisao:Kad mu crkne baterija u kartici pa ostane negde blokiran
I posle Delija bezobrazan.
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
Ako ti crkne baterija, stavis rezervnu koju drzis u pretincu. Ako je nemas, u svakom slucaju dobijes PIN kod (4 cifre) koji prilicno jednostavno uneses preko tastera na kome je i blinker za alarm.Ogi napisao:Pa to me brine, taj alarm ume da zajebava.gavran napisao:Kad mu crkne baterija u kartici pa ostane negde blokiran
Inace ti taj blinker i signalizira da li je baterija kartice na izdisaju, kao i blinker na samoj kartici (ili jedno od ta dva, ne secam se vise).
Cela neugodnost ako ti crkne baterija, a nemas drugu je da alarm "svira" dok ti uneses PIN da ga odblokiras i onda do prve radnje po bateriju.
A i uz alarm dobiješ dve kartice, tako da kada kreneš negde dalje poneseš i rezervnu...
Ja rezervnu bateriju za kljuc uvek imam u novcaniku. Nosim i rezervni kljuc svakako. Uvek je lako naci mali krstasti srafciger i promeniti bateriju
a mogu i gavrana da zovem u pomoc
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
a mogu i gavrana da zovem u pomoc
Послато са SM-J500FN уз помоћ Тапатока
Još ako i rezervni auto šlepaš, onda si skroz siguran. 
Tako otprilike. S tim što samo lampica u autu signalizira da je baterija pri kraju, odnosno posle gašenja alarma lampica nastavi da plinka onako nekom dinamikom kao žmigavac na autu i to je signal da treba promeniti bateriju. Inače godinu i po otprilike joj je vek. Samo treba prilikom zamene staviti neku kvalitetniju tipa Renata ili Sony što sajdžije prodaju da bi opetzYx napisao:Ako ti crkne baterija, stavis rezervnu koju drzis u pretincu. Ako je nemas, u svakom slucaju dobijes PIN kod (4 cifre) koji prilicno jednostavno uneses preko tastera na kome je i blinker za alarm.Ogi napisao:Pa to me brine, taj alarm ume da zajebava.gavran napisao:Kad mu crkne baterija u kartici pa ostane negde blokiran
Inace ti taj blinker i signalizira da li je baterija kartice na izdisaju, kao i blinker na samoj kartici (ili jedno od ta dva, ne secam se vise).
Cela neugodnost ako ti crkne baterija, a nemas drugu je da alarm "svira" dok ti uneses PIN da ga odblokiras i onda do prve radnje po bateriju.
trajala godinu i po.
Sa iskustvom može i preko blinkera na kartici da se provali kada je baterija pri kraju iako mu to nije primarna zamisao, odnosno kada je baterija normalna kartica blinka malo inezivnije i jasno, kada je pri kraju jedva da možeš da primetiš kada blinkne.
Rad je stvorio čoveka, a nerad.......gospodina
Pa mu onda isprazni akumulator, p zbog toga pobrljvi esp i sjebe letvu volana koju je busio...ja bih pazio sta radim.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Sent from the 7th edge of the 3rd World.
Veče u kome se svi slazu je protraceno.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.
Prvi znak gluposti je potpuno odsustvo stida.