Vidi se da su drugacijeg mentaliteta. Ja prvi da igram u Barsi nebih vozio nista ispod 4.000ccm...
Dobro veče
- Gaginh0
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 06:16
- Garaža: Nemam garažu :(
Re: Dobro veče
Upravo gledam film, tako da - da.
Vidi se da su drugacijeg mentaliteta. Ja prvi da igram u Barsi nebih vozio nista ispod 4.000ccm...
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
- Gaginh0
A ti si mislio da to funkcionise po Srpskoj metodi - kad nesto sjebes iskljuci pa ukljuci 
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mozda je do budjavog ikoma.... Verovatno drndaju nesto na mrezi...
Ma da mi sve ucitava osim YT
EDIT:
Kad premotam snimak malo unapred odmah krene... Ovako nece sam da ga ucita
Ma da mi sve ucitava osim YT
EDIT:
Kad premotam snimak malo unapred odmah krene... Ovako nece sam da ga ucita
Brzine idu u H-a !!!

Ako cemo realno car je samo Alves...djiuliju napisao:Kakav car Puyol
A ostali...pa klasicni fudbaleri, jbg
- grujicd
- Pridružio se: 16 Jan 2012, 13:32
- Garaža: Honda Jazz 1.4 2007 & CR-V 2.0 2012
Edit: sad sam tek pročitao da je u pitanju sponzorski ugovor, a napisao sam da bi bila veća fora da neko vozi Seat-a a ne svi ovako uniformisano. Jbg. ovo je znači pod "mora se" 
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Naravno da je sponzorski ugovor i da na treninge moraju sa tim automobilima

- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Dobro jutro iz Novog Sada i tople garaze Trio servisa. Civic je na full tretmanu, opsirnije veceras u temi rezervisanoj za Civic.
Tapatalk 4.2.0 from my HTC
Tapatalk 4.2.0 from my HTC
Posetite www.garaza.rs !
Re: AW: Dobro veče
Ma nisu oni zeljni konjskih snaga kao mi na forumu. Verujem da vecina njih u garazi ima neke italijanske zverine tako da ih nemacka konfekcija i ne vuce previse 
Ovde se biralo radno magare i vecina je napravila samo racionalan izbor tj. ono sto im trenutno zavrsava posao...
Gesendet von meinem GT-I9505
Ovde se biralo radno magare i vecina je napravila samo racionalan izbor tj. ono sto im trenutno zavrsava posao...
Gesendet von meinem GT-I9505
Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Meni samo nije jasno gde on sva ta kola drži, mora da je zakupio neki avionski hangar sa sve čuvarima 
I don't have a short temper, I just have a quick reaction to bullshit !
- Gaginh0
Ima ukusa decko, mislim da bih i ja imao slican izbor kao on, samo bih onog F430 zamenio sa 458 California
Inace sad bio na pijaci i neka baba vodi psa na povodcu, ne znam koja je rasa, ali neki mali babski pas, i daje mu novcanik. I ja sad gledam sta ce da uradi. I pas uzme novcanik u usta i opusteno nastave tako... Ona seta psa, a on joj nosi novcanik u ustima

Inace sad bio na pijaci i neka baba vodi psa na povodcu, ne znam koja je rasa, ali neki mali babski pas, i daje mu novcanik. I ja sad gledam sta ce da uradi. I pas uzme novcanik u usta i opusteno nastave tako... Ona seta psa, a on joj nosi novcanik u ustima
Mislis 458 Italia? 
Sve su to sponzorski automobili,

Sve su to sponzorski automobili,
There's nothing worse than making your hand and losing it all, because you were drawing dead to start with.