Otprilike važi pravilo - zemlje čiji se predsednici/kraljevi/premijeri voze u domaćim automobilima su ozbiljne zemlje - ostalo je sve boranija.
Predsednički automobili
Re: Predsednički automobili
Uuuuuh, kakva sramota... A Veliki otadžbinski rat, ništa? 
Otprilike važi pravilo - zemlje čiji se predsednici/kraljevi/premijeri voze u domaćim automobilima su ozbiljne zemlje - ostalo je sve boranija.
Ђенерал Јанковић
Kakve blinkere fura Putin 
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Još samo da naprave kola i to je to. 
- Ji 4Tze
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 23:10
- Garaža: Mercedes E Class 220d All-Terrain
Ovo se neko zezao u 3D-u
jer će neko dete da precvika A stub grickalicom...
Boringly average, but also perfect for school run mums
Prototip iz 1988. godine:
Projekat iz 1999. godine:

Još noviji, navodno realizovani prototip:

Izvor: http://www.autosoviet.altervista.org (jako dobar sajt, ima o svim bivšim istočnoevropskim markama, uključujući i Zastavu).
Projekat iz 1999. godine:

Još noviji, navodno realizovani prototip:

Izvor: http://www.autosoviet.altervista.org (jako dobar sajt, ima o svim bivšim istočnoevropskim markama, uključujući i Zastavu).
Ђенерал Јанковић
Giorgio Napolitano, Italija. Lancia Thema.

Najgore je svađati se sa budalom. Prvo te spusti na svoj nivo, a onda te dotuče iskustvom...

Nikolić na poklon dobio "audi A6"
Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobio je na "audi A6". U Predsedništvu Srbije za Blic nisu želeli da kažu od koga je predsednik dobio taj poklon.
Blic navodi da je predsednik uredno prijavio izmenu svoje imovinske karte Agenciji za borbu protiv korupcije 9. januara, navodeći da je taj automobil stekao ugovorom o poklonu.
Portparol Agencije za borbu protiv korupcije Aleksandra Kostić potvrdila je da je predsednik u vanrednom izveštaju početkom godine prijavio promenu imovinskog stanja, čime je ispunio svoju zakonsku obavezu, ali dodaje da nije dostavio podatke od koga je dobio taj poklon.
Ona je najavila da će Agencija prilikom provere imovine svih državnih funkcionera ispitati i po kojoj osnovi je Nikolić dobio taj poklon- to jest da li ga je dobio kao predsednik države ili kao privatno lice.
Blic dodaje i da je prosečna cena "audija A6" proizvedenog 2003, što je slučaj i sa ovom automobilom, oko osam do deset hiljada evra.
Beograd -- Predsednik Srbije Tomislav Nikolić dobio je na "audi A6". U Predsedništvu Srbije za Blic nisu želeli da kažu od koga je predsednik dobio taj poklon.
Blic navodi da je predsednik uredno prijavio izmenu svoje imovinske karte Agenciji za borbu protiv korupcije 9. januara, navodeći da je taj automobil stekao ugovorom o poklonu.
Portparol Agencije za borbu protiv korupcije Aleksandra Kostić potvrdila je da je predsednik u vanrednom izveštaju početkom godine prijavio promenu imovinskog stanja, čime je ispunio svoju zakonsku obavezu, ali dodaje da nije dostavio podatke od koga je dobio taj poklon.
Ona je najavila da će Agencija prilikom provere imovine svih državnih funkcionera ispitati i po kojoj osnovi je Nikolić dobio taj poklon- to jest da li ga je dobio kao predsednik države ili kao privatno lice.
Blic dodaje i da je prosečna cena "audija A6" proizvedenog 2003, što je slučaj i sa ovom automobilom, oko osam do deset hiljada evra.
citam komentare i zapitam se da li smo generalno toliko retardirano drustvo ili se samo pacijenti javljaju tamo... 
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
E moj Nexte, šta misliš da rade lepitelji plakata iz stranačkih podmladaka kada nisu izbori.
Sent using Tapatalk
Sent using Tapatalk
Širim haos!
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Cista propaganda, te komentare ne citam. Dovoljno je da vidim sa kog sajta je vest i znam kako ce izgledati 99% komentara..
Ja ih vala čitam i nekad se smejem do suza ljudskoj gluposti.
Ser Globalni tema je "Predsednički automobili", i vi pokusavate da sasečete pominjanje politike u istoj!
To mu dođe kao pričao o javnoj kući, al qrve ne smeš da pomeneš.
ovo je šala, jer sam ja među prvima još tamo apelovao na iskorenjivanje politike na forumu
To mu dođe kao pričao o javnoj kući, al qrve ne smeš da pomeneš.
ovo je šala, jer sam ja među prvima još tamo apelovao na iskorenjivanje politike na forumu