Nov automobil - budžet 25k
Re: Nov automobil - budžet 25k
QQ sam viđao pored autoputa i na šlepovima, Kiu nisam 
Pre par nedelja drugar ostao na putu u sloveniji sa nissan xtrail prosle generacije 1.5 dci. Majstor ga lerao 7 dana i nakon 7 dana popravio, ostao covek na odmoru nedelju dana duze i bez soma ipo evra.
- Boky89
- Pridružio se: 22 Apr 2020, 23:14
- Garaža: Nissan Juke Nismo Rs, Nissan Micra k13 1.2 dig-s, Nissan Primera P11, Renault twingo c06
Mogao je biti samo 1.6dci, 1.5dci nije isao u x-trail ni jedne generacije. Sam je kriv donekle što uzima Nisssan sa Reno motorom, pogotovo ako je uzeo polovnjak sa upitnom kilometrazom. Ali opet nije lepo od majstora da ga tako voza, pogotovo kad je takva situacija u pitanju, da je covek krenuo na odmor.
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Mogu ovo da potvrdim, jedno vreme poprilično česta mušterija za šlep službu
Što je najgore imao je pomoć na putu i verovatno je mogao da odšlepa u zemlju al eto tako malo po malo, sutra rešavamo i jedva mu završio za 7 dana.Boky89 napisao: 19 Feb 2026, 11:11 Mogao je biti samo 1.6dci, 1.5dci nije isao u x-trail ni jedne generacije. Sam je kriv donekle što uzima Nisssan sa Reno motorom, pogotovo ako je uzeo polovnjak sa upitnom kilometrazom. Ali opet nije lepo od majstora da ga tako voza, pogotovo kad je takva situacija u pitanju, da je covek krenuo na odmor.