Ti si se zato rodio u jedinom pravom premiumu.Floyd napisao:Skodasi su najveci postovaoci VW brenda
 Bas me zanima koji auto si od 18te godine vozio. Ja sam dobio ono sto je bilo u kuci da se vozi slobodno, ali zato kad hocu i koliko hocu.
  Bas me zanima koji auto si od 18te godine vozio. Ja sam dobio ono sto je bilo u kuci da se vozi slobodno, ali zato kad hocu i koliko hocu.Ti si se zato rodio u jedinom pravom premiumu.Floyd napisao:Skodasi su najveci postovaoci VW brenda
 Bas me zanima koji auto si od 18te godine vozio. Ja sam dobio ono sto je bilo u kuci da se vozi slobodno, ali zato kad hocu i koliko hocu.

pretpostavljam da se post odnosio na mene... ja sam prodao A3 I dodao jos 2x toliko para koje sam sam zaradio za A5Laki021 napisao:Jedva cekam da ovi Audi-evci pocnu da kupuju kola od samostalno zaradjenih para, imacemo mnogo vise BMW-a na forumu

te zovem bas zbog tog stava, koji si dobio od kada si vozac bmwa. Nema ljutnje.
  te zovem bas zbog tog stava, koji si dobio od kada si vozac bmwa. Nema ljutnje.