Mada verujem da se razlikuje u zavisnosti od mesta
Dobro veče
Re: Dobro veče
Ja imam drugara koji mislim da nije vise od 50l popio sa cesme a zivi u bg-u ceo svoj zivot,ima neki trip da ne valja voda kad sam bio kod njega i krenuo da pijem sa slavine on se zgranuo. Meni neshvatljivo, oduvek pijem vodu sa slavine i cak mi nekad vise odgovara nego flasirana, ona zna da bude bljutava i bezukusna. Nista dok leti ne osetis hlor u vodi
Baš me interesuje koju vodu je pio u Bgu pre 30 godina? Ja se sećam samo Knjaza i Radenske, a to nisam voleo da pijem kao dete. Ja takođe pijem vodu prvu koju dohvatim i nema problema nikad.
Tapatalk 4
Tapatalk 4
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
Kakva je situacija sa vodom u Sloveniji? Jel ste tamo pili sa cesme?
Sent from my LG-P705 using Tapatalk
Sent from my LG-P705 using Tapatalk
Doonosili sa izvoranidza napisao:Baš me interesuje koju vodu je pio u Bgu pre 30 godina? Ja se sećam samo Knjaza i Radenske, a to nisam voleo da pijem kao dete. Ja takođe pijem vodu prvu koju dohvatim i nema problema nikad.
Tapatalk 4
Kom?Xepoj87 napisao:U mom selu kod Sapca se oseca gorivo u vodi... Ja se ospem skoro svaki put kada odem
..
Sent from my HTC One using Tapatalk
What i do for the livin'? I live for the livin'.
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
Po Vojvodini voda ne valja nigde, masna je i bljutava, a i žuta kada uspeš u flašu. Novi Sad je redak izuzetak, voda je kod mene odlična i pijemo sa česme. No, kod mojih i ženinih matoraca ne možeš me ni puškom naterati da je popijem, ono je strašno.
Tapatalk
Tapatalk
U palanci isto nije losa voda.
Ali po selima u juznoj backoj, je losa. Ne znam da li je iko pije.
Imaju oni bokal filteri. Sa njima moze da se dobije od cesmuse dosta meksa i pitkija voda
Ali po selima u juznoj backoj, je losa. Ne znam da li je iko pije.
Imaju oni bokal filteri. Sa njima moze da se dobije od cesmuse dosta meksa i pitkija voda
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
I u NSu i u Vrscu pijem cesmusu, pa sta bude bice... 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Одг: Dobro veče
U poslednjih 2-3 godine po centrima tih vojvođanskih sela su napravili neke javne "česme" sa filterima pa ljudi dolaze tu sa kanisterima da sipaju vodu za piće. Dosta je bolja, ali meni ukus i dalje gadan.
Tapatalk
Tapatalk
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Novosadska je puna kamenca ali ukus nije los. Mene vise nervira sto malo- malo pa krene da tece braon voda sa nekim gadnim mirisom hemije
- Delija
- Kontakt:
To je kad pukne cev... 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Nije klasicno prljava kao kad pukne cev, tada bude i cvrstih materija a ovde to nije slucaj, deluje drugacije
Sent from my Lumia
Sent from my Lumia
Jel moze putno osiguranje na granici da se izvadi ?
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema, AR Spider
Možeš, 30e za 3 dana...Misliš na zeleni karton?
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
sent from Optimus 4X HD using Tapatalk 2
- Delija
- Kontakt:
Zeleni karton je za auto (tacnije tudji auto
), a ne za tebe