Sony Xperia Z3
Parkiranje
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Re: Parkiranje
I zalepljen telefon za glavu u vreme vožnje SUV ili svakog boljeg auta (+10000€).

Sony Xperia Z3
Sony Xperia Z3
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Pa kad magarci ne znaju da koriste BT 
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Nije ne znaju nego neće, veći im je fazon da se vidi kojim telefonom pričaju.
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
sent from MS Lumia 640 LTE using TT Classic
A ja mislim da je cesto veci problem u kompleksima posmatraca.
Evo ja se ne vezujem nikada a to nikakve veze nema sa kurcenjem (cak i ne kapiram kako bi to moglo da bude kurcenje i zbog cega). Jednostavno mi smeta, ne volim... i taj rizik kazne preuzimam na sebe i gotovo.
Isto tako ne volim one uredjaje da drzim u uvetu dok vozim, da vodim razgovore preko zvucnika necu da mi saputnici slusaju... tako da koristim telefon normalno na uvetu i dok vozim.
I stvarno je smesno ako neko to dozivljava kao kurcenje, pokazivanje telefona... smejurija.
I sad neko treba da kaze kako se ja kurcim i "pokazujem" zbog toga sto se ne vezem i drzim tel na uvetu ako me neko zove. Pa to je veci problem u glavi posmatraca sto umislja takve gluposti.
Evo ja se ne vezujem nikada a to nikakve veze nema sa kurcenjem (cak i ne kapiram kako bi to moglo da bude kurcenje i zbog cega). Jednostavno mi smeta, ne volim... i taj rizik kazne preuzimam na sebe i gotovo.
Isto tako ne volim one uredjaje da drzim u uvetu dok vozim, da vodim razgovore preko zvucnika necu da mi saputnici slusaju... tako da koristim telefon normalno na uvetu i dok vozim.
I stvarno je smesno ako neko to dozivljava kao kurcenje, pokazivanje telefona... smejurija.
I sad neko treba da kaze kako se ja kurcim i "pokazujem" zbog toga sto se ne vezem i drzim tel na uvetu ako me neko zove. Pa to je veci problem u glavi posmatraca sto umislja takve gluposti.
Ovo u vezi telefona, naravno da nije kurčenje, ali jeste ugrožavanje ostalih učesnika u saobraćaju, za razliku od nevezivanja pojasa gde ugrožavaš samo sebe i svoje najbliže.
- Delija
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:48
- Garaža: BMW M340i | Honda CR-V
- Kontakt:
Ne ugrozava samo sebe, vec i ako ga neko udari, a kriv je za sudar, a on pogine ili ostane invalid zbog nevezivanja pojasa - taj koji ga je udario je ugrozen.
Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...
A ko je kriv ako me pogodi kometa?
Pritom se ovde pisalo o nekakvom kurcenju a ne bezbednosti...
Pritom se ovde pisalo o nekakvom kurcenju a ne bezbednosti...
Poslednja izmena od goblin u 24 Jul 2016, 13:36, izmenjeno 2 puta ukupno.
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
Jeste ljubomora čista, krivo mi je što on ima dobar telefon a ja sirotinja imam onaj od 200€, pa pričam na handsfree, da se ne bi videlo.goblin napisao:A ja mislim da je cesto veci problem u kompleksima posmatraca.
Pravda za bogate, sirotinju ko jebe.
Živeo SuperHik,živeo!!!
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Goblin opet prekucava igricu
Nije kurčenje nepoštovanje pravila i propisa, jok to je pitanje slobodnog izbora 
There are 10 kinds of people in the world:
those who understand binary and others who don't.
+1Woodoo napisao:Ovo u vezi telefona, naravno da nije kurčenje, ali jeste ugrožavanje ostalih učesnika u saobraćaju, za razliku od nevezivanja pojasa gde ugrožavaš samo sebe i svoje najbliže.
- Vladapetr
- Pridružio se: 26 Jan 2013, 10:50
- Garaža: Skoda Kodiaq 2.0 TDI L&K / Jeep Compass 1.3 DDCT
Kako nije kurčenje? Dokazano je da sa telefonom u ruci imaš osetno sporije reakcije i slabiju pažnju na saobraćaj. Samim tim lakše možeš da izazoveš kuršlus ili ćeš teže da izbegneš nečiju lošu reakciju. Najneposrednije lično iskustvo: od 10 vozača koji npr dave desnom trakom, ne izbace žmigavac ili se kasno prestrojavaju - 8 u tom momentu drži telefon na uvetu. Zabrana korišćenja telefona u vožnji je uvedena sa punim pravom, a onaj ko je ne poštuje je valjda sebi dao za pravo na taj izbor, narodski rečeno - kurči se.
There are 10 kinds of people in the world:
- pedja
- član 001
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:52
- Garaža: SX4 1,6/120 TNG + Scenic IV 1,5 dCi
@goblin
Slusalice za trening ti ne smetaju, a smeta ti slusalica za telefon, koja se takodje skoro ne oseti, a pritom se lako postavlja, tako da se moze koristiti samo tokom poziva i skidati nakon istog?
Ja sam cesto na putu i zaboravim da uopste imam slusalicu u/na uvetu, bar dok ih nisam tri unistio, pa sada merkam cetvrtu
Pritom, slusalice nikada nisam kupovao sa kaznom na umu, odnosno u cilju izbegavanja kazne. Desavalo mi se da ih koristim i u kancelariji (rade i za Skype, muziku...), jer su mi ruke slobodne (handsfree
), a ne moram ni telefon nosati sa sobom.
Slusalice za trening ti ne smetaju, a smeta ti slusalica za telefon, koja se takodje skoro ne oseti, a pritom se lako postavlja, tako da se moze koristiti samo tokom poziva i skidati nakon istog?
Ja sam cesto na putu i zaboravim da uopste imam slusalicu u/na uvetu, bar dok ih nisam tri unistio, pa sada merkam cetvrtu
Pritom, slusalice nikada nisam kupovao sa kaznom na umu, odnosno u cilju izbegavanja kazne. Desavalo mi se da ih koristim i u kancelariji (rade i za Skype, muziku...), jer su mi ruke slobodne (handsfree
Da, ali ovde je to kurcenje pomenuto u kontekstu pokazivanja telefona - smesno!
Upravo tako.pedja napisao:@goblin
.
Na treningu mi razbijaju monotoniju i prija mi da slusam muziku... u voznji bi mi smetale posto slusam muziku iz zvucnika i nemam potrebe da ista drzim na uvetu.
- srdjanyo
- Pridružio se: 12 Okt 2014, 11:44
- Garaža: Škoda Fabia Combi 1.9 TDI
- Kontakt:
Simptomatično je da samo ljudi, koji imaju besne aute,baš u toku vožnje obavljaju razgovore sa aparatom na uhu.Bez izuzetaka.
Nisam napisao da se kurče,verovatno imaju razloga zašto baš tad i u tom trenutku moraju da direktno ugrožavaju ostale učesnike u saobraćaju usmeravaju svoju pažnju na razgovor, a ne na saobraćaj u kome se nalaze.
Evo,mene kad zove šef dok vozim ja mu prekinem,stanem sa strane i obavim razgovor.
Sony Xperia Z3
Nisam napisao da se kurče,verovatno imaju razloga zašto baš tad i u tom trenutku moraju da direktno ugrožavaju ostale učesnike u saobraćaju usmeravaju svoju pažnju na razgovor, a ne na saobraćaj u kome se nalaze.
Evo,mene kad zove šef dok vozim ja mu prekinem,stanem sa strane i obavim razgovor.
Sony Xperia Z3