I meni su napravili jedan tanak polukružni ris. Tri meseca posle kupovine auta, popizdeo sam bio načisto, toliko da sam hteo menjati šoferku, no srećom me prošlo.samo polako napisao:Sa ti das original-om sam uspeo da izgrebem šoferku.
Ne znam kako ali je bila izgrebana.
I ja volim originale ali sam rešio da kupujem Bosch kineze i da ih menjam na svakih nekoliko meseci ako treba.
Brisači
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Re: Brisači
Juce se kisa ljubazno pobrinula da ih odmah testram, sjajno rade, ko na reklaminidza napisao:Odlični.Laki021 napisao:Odavno ne kupih nesto za auto
![]()
![]()
Da znaš da na Aliju imaš zamenskih gumica za aero-twin za evro par.
Odlični su ali ne traju kao originalni. Poruči odmah gume da imaš u šteku. Lako se menjaju.
Tapatalk
Tapatalk
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
I meni je na Astri neki brisac napravio ris celom radnom duzinom. Mada kapiram da je neki kamencic zapao i sjebao stvar.Saša napisao:I meni su napravili jedan tanak polukružni ris. Tri meseca posle kupovine auta, popizdeo sam bio načisto, toliko da sam hteo menjati šoferku, no srećom me prošlo.samo polako napisao:Sa ti das original-om sam uspeo da izgrebem šoferku.
I ja volim originale ali sam rešio da kupujem Bosch kineze i da ih menjam na svakih nekoliko meseci ako treba.
Brzine idu u H-a !!!

- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Posle 3 meseca i dalje odlican, ne ostavlja linije, ne skripi... kao da sam ga juce montirao, a fino je radio u prethodnom periodu, narocito na prasnjavom Tasosu. Uzecu jos jedan za suvozacev deo, kao i jedan rezervni.Milos_kg napisao:Uzeh jedan GoodYear brisac da probam. Odlican je, jedini koji sad do sad uzeo da valja. Vraticu se da uzmem i za suvozacev deo.
Cena je ~800rsd po komadu.
S7 Edž
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Jel ima kod nas da se pazare samo gumice brisaca, ali kvalitetne?
- samo polako
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:15
Kvalitetnije nisam našao.
Ali i ove no name posluže dobro za jednu sezonu za zadnji brisač.
Imam metlicu i redovno pre vožnje očistim staklo i sam brisač od svega što padne sa drveta ispod kojeg je auto parkiran.
Pumpa mi je u blizini pa svratim do nje i operem staklo.
Neko objašnjenje koje sam dobio od poznavalaca problema kaže da ta oštećenja hoće da nastanu i od leda zimi koji se sakupi na samom brisaču.
Sad da li je to baš tako ne znam!
Meni je staklo bilo baš oštećeno i bilo je vidljivo noću što me je mnogo nerviralo.
Ali i ove no name posluže dobro za jednu sezonu za zadnji brisač.
Ja sam od onih koji baš paze na te stvari.Day Walker napisao:I meni je na Astri neki brisac napravio ris celom radnom duzinom. Mada kapiram da je neki kamencic zapao i sjebao stvar.Saša napisao:I meni su napravili jedan tanak polukružni ris. Tri meseca posle kupovine auta, popizdeo sam bio načisto, toliko da sam hteo menjati šoferku, no srećom me prošlo.samo polako napisao:Sa ti das original-om sam uspeo da izgrebem šoferku.
Imam metlicu i redovno pre vožnje očistim staklo i sam brisač od svega što padne sa drveta ispod kojeg je auto parkiran.
Pumpa mi je u blizini pa svratim do nje i operem staklo.
Neko objašnjenje koje sam dobio od poznavalaca problema kaže da ta oštećenja hoće da nastanu i od leda zimi koji se sakupi na samom brisaču.
Sad da li je to baš tako ne znam!
Meni je staklo bilo baš oštećeno i bilo je vidljivo noću što me je mnogo nerviralo.
Mene zanima da mi vi mene kazete gde ima jevtina kavurma, čvarci... Mene to brine jutros...
Gde si pazario?Milos_kg napisao:Posle 3 meseca i dalje odlican, ne ostavlja linije, ne skripi... kao da sam ga juce montirao, a fino je radio u prethodnom periodu, narocito na prasnjavom Tasosu. Uzecu jos jedan za suvozacev deo, kao i jedan rezervni.Milos_kg napisao:Uzeh jedan GoodYear brisac da probam. Odlican je, jedini koji sad do sad uzeo da valja. Vraticu se da uzmem i za suvozacev deo.
Cena je ~800rsd po komadu.
S7 Edž
Sent from my SM-N9005
- Sloba
- Site Admin
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 12:03
- Garaža: Ford Fiesta Ecoboost, Mazda CX-30 AWD
- Kontakt:
Koliko se srozao kvalitet delova kada recenicu pocinjemo sa "posle tri meseca je kao novo"... :-D
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
Sent from my Sony EXPERIA M2 Aqua
I meni je to bilo interesantno.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
Sent from my LG-H815 using Tapatalk
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
@sebek
Roda Tehnika
@sloba
Da, cudno zvuci. Muka sa brisacima, potrosio gomilu novca kad se sve sabere, a oni felericni ili na samom startu, ili nakon samo jednog meseca koriscenja. Ovaj GY-ov se odlicno pokazao, super brise za sad. Deluje kao dobar odnos cena/kvalitet. Eto, cetvrti mesec, a ja jos uvek koristim isti brisac - neverovatno!
Roda Tehnika
@sloba
Da, cudno zvuci. Muka sa brisacima, potrosio gomilu novca kad se sve sabere, a oni felericni ili na samom startu, ili nakon samo jednog meseca koriscenja. Ovaj GY-ov se odlicno pokazao, super brise za sad. Deluje kao dobar odnos cena/kvalitet. Eto, cetvrti mesec, a ja jos uvek koristim isti brisac - neverovatno!
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ako izdrži duže od 6 meseci - dobar je. Više od godinu - odličan. Eto tako otprilike... Sem ako auto vozite 10 km mesečno i stoji vam u garaži, onda će trajati duže. 
Jel moze da se doda antifriz u u tecnost za prskanje sofersajbne? Imam oko 700-800gr antifriza koji mi je visak pa da dopunim posudu za stakla?
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Mozes, odlicna ideja.
Taman ce biti bolje podmazivanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Taman ce biti bolje podmazivanje.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Brzine idu u H-a !!!

Stavi malo antifriza na prst i protrljaj, odgovor će ti se sam kazati.