A sto lepo ko covek ne kupis onaj auto?ADrei napisao:pa taj auto i jeste pakovan, on drzi auto otpad... prednji i zadnji branik je hteo da proda prosle godine![]()
sad dal je auto u medjuvremenu promenio vlasnika pa ovaj nece, ili sta je u pitanju ne znam...
Zanimljivi oglasi
Re: Zanimljivi oglasi
Nece stipsa da placa reguNexT napisao:A sto lepo ko covek ne kupis onaj auto?ADrei napisao:pa taj auto i jeste pakovan, on drzi auto otpad... prednji i zadnji branik je hteo da proda prosle godine![]()
sad dal je auto u medjuvremenu promenio vlasnika pa ovaj nece, ili sta je u pitanju ne znam...Em ima Quattro em ima sve ostalo sto trazis
kupis ti lepo wolfy ovaj A5 a ja ti dam 2.000e za sedista, izduve, grill, retrovizore, kocnice 
znaci kostace te auto ispod 17k... ti ne volis to budzenje imaces standardni 3.0tdi
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
znaci kostace te auto ispod 17k... ti ne volis to budzenje imaces standardni 3.0tdi
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4
Ja necu 4x4 

Ali,ako hoces ti da uzmes moj,mogli bismo da popricamo
S obzirom kako ti na svakoj prodaji zaradis,a ja....Bas i ne

Ali,ako hoces ti da uzmes moj,mogli bismo da popricamo
- Kuzmanovic
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:31
- Kuzmanovic
- TheWickerMan
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 12:46
- Garaža: AR Stelvio Estrema
da nije "malo" precenio?
Si lud,vagen je to 
Bob Akin : You can't make a racehorse out of a pig . But if you work hard enough at it you can make a mighty fast pig .
- TheWickerMan
nek je i Porše, precenjen je dosta 
- Kuzmanovic
Ne znas ti sta valja. 
Salu na stranu, nemam pojma da li je precenjen, ali ipak je GTD i ima poduzi spisak opreme. Javice se neki vagenas, da objasni da li je precenjen.
Salu na stranu, nemam pojma da li je precenjen, ali ipak je GTD i ima poduzi spisak opreme. Javice se neki vagenas, da objasni da li je precenjen.
Za 18 ako se proda odlicno je prosao...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- TheWickerMan
Ako njih slušamo , verovatno će da kažu da nijeKuzmanovic napisao: Javice se neki vagenas, da objasni da li je precenjen.
@ markoni
čini se i meni tako, za te pare ima 7ica, doduše bez ovoliko opreme...
Pa ne mora 7ica, ali za 22-23 vec imaju Leon FR TDI184 i Octavia RS TDI184 koji u standardu dolaze sa finom opremom...
Tapatalk Post
Tapatalk Post
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V