Beograd
Re: Beograd
Pa koliko treba od Arene do Pionira, 15 minuta max.
Samo nemoj baš kad igraju kkp ili kkcz dok je Arena okupirana hlorisanim sportistima u gaćicama.
Sent from my SM-S918B using Tapatalk
Samo nemoj baš kad igraju kkp ili kkcz dok je Arena okupirana hlorisanim sportistima u gaćicama.
Da li može da se parkira auto negde oko Steka ili Zavoda za hitnu pomoć ( kad se prođe pivara, nakon Gazele) i ostavi na 5-6h, a da ga ne dira pauk ili oko sokolovo. Kolega mi dolazi iz N.Sada i nastavili bi do Kg ali s jednim autom
- propeler
- Pridružio se: 22 Jan 2012, 12:28
- Garaža: Honda CRV 1.6 i-DTEC mk4
Saćekaj ga na parking Forum parka u Zemunu ili Ikee, tamo lagano može da ostavi auto ceo dan i da idete jednim vozilom bez da prolazite kroz BG. Ja to praktikujem kad idem iz Subotice negde južnije pa me kolega iz BG sačeka da nastavimo jednim kolima.
Nekada i ostavim kola na onom velikom parking preko puta pečenjare Banija pa taman padne i jaga u povratku za SU
Nekada i ostavim kola na onom velikom parking preko puta pečenjare Banija pa taman padne i jaga u povratku za SU
Civic EG3 - ex, Prelude BB9 - ex, Civic VTI - ex, Celica TS - ex, Civic Type R - ex, Civic Type S - ex, CRV mk4 - now
Meni je lepša jaga u Kudinom mostu
- zdushan
- Pridružio se: 12 Jan 2013, 13:02
- Garaža: Škoda Superb 2.0 TDI 4x4
Moze oko Steka, i po onim ulicama uzbrdo bude mesta uvekdekiv68 napisao:Da li može da se parkira auto negde oko Steka ili Zavoda za hitnu pomoć ( kad se prođe pivara, nakon Gazele) i ostavi na 5-6h, a da ga ne dira pauk ili oko sokolovo. Kolega mi dolazi iz N.Sada i nastavili bi do Kg ali s jednim autom
Hvala obojici. Mislim da ću se parkirati kod Steka
To ujutru napune ljudi koji idu na posao.
Ovako to bude sve puno:

Ovako to bude sve puno:

"Arhiv javnih skupova saopštio je da je na skupu „Znanje je moć“ u Beogradu, u organizaciji studenata, ispred Rektorata Univerziteta u Beogradu u utorak u 19 časova bilo oko 14.000 studenata, univerzitetskih radnika i građana."
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/arhi ... je-je-moc/
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/arhi ... je-je-moc/
____ ne staju
https://www.rts.rs/lat/vesti/drustvo/58 ... ekspo.html
Još jedno važno gradilište za Ekspo 2027 je produžetak Ulice Jurija Gagarina, kako bi se ova saobraćajnica povezala sa državnim putem, odnosno brzom saobraćajnicom Novi Beograd-Surčin. Druga važna saobraćajnica gradiće se duž Savskog nasipa.
https://www.rts.rs/lat/vesti/drustvo/58 ... ekspo.html
Još jedno važno gradilište za Ekspo 2027 je produžetak Ulice Jurija Gagarina, kako bi se ova saobraćajnica povezala sa državnim putem, odnosno brzom saobraćajnicom Novi Beograd-Surčin. Druga važna saobraćajnica gradiće se duž Savskog nasipa.
Užas.
Nema staklo kako vidim sliku, da ga nije neko namerno razbio?
Nema staklo kako vidim sliku, da ga nije neko namerno razbio?
Danas sam vozio Beogradom bočnim ulicama od Severnog bulevara - Dimitrija Tucovića- Bulevar revolucije (Kralja Aleksandra)- Crveni Krst- Kruševačka - Dušanovački nadvožnjak, pa sve do TC Stadion, i ono je katastrofa od kratera na asfaltu. Naročito kritična je ulica koja spaja Bulevar K. Aleksandra i Crveni krst, ali je največa katastrofa Dušanovački nadvožnjak - TC Stadion.
To je sramota za Kabul i neki afrički ili indijski grad, a ne za glavni grad jedne zemlje u Evropi i ulicama kojim ide gradski prevoz
To je sramota za Kabul i neki afrički ili indijski grad, a ne za glavni grad jedne zemlje u Evropi i ulicama kojim ide gradski prevoz
Slažem se da je katastrofa i postaje sve veći raspad.
Iz tog razloga se vodim logikom što jeftinija guma, na Slaviji tačno ima deo gde zasečeš gumu u kružnim toku sa šinama. Ima na Insta, počeli ljudi da kače. A voziti neke tanke da nisu balonke postalo mazohizam.
Iz tog razloga se vodim logikom što jeftinija guma, na Slaviji tačno ima deo gde zasečeš gumu u kružnim toku sa šinama. Ima na Insta, počeli ljudi da kače. A voziti neke tanke da nisu balonke postalo mazohizam.
- trojanac
- Editor in Chief
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 11:39
- Garaža: KIA Ceed JD 1.4
- Kontakt:
Nisam ispratio ovu novotariju naših urbanista. Te sam juče po navici skrenuo u Bulevar Despota Stefana iz Braće Jugovića. Tu uredno stoji saobraćajni policajac koji je, srećom, već imao mušteriju.Heinz napisao:https://www.beograd.rs/cir/beoinfo-vest ... rskom.html
Секретаријат за саобраћај обавештава суграђане да је од данас, у циљу растерећења раскрснице Булевара деспота Стефана и Улице браће Југовића, за саобраћај путничких возила пуштена Скадарска улица.
Кретање Скадарском улицом је обавезно за сва путничка возила која из Теразијског тунела или од Дома омладине иду ка Булевару деспота Стефана, што скраћује њихов пут од Улице браће Југовића до Булевара деспота Стефана.
На овој деоници Скадарске улице, са леве стране, изграђена је ниша за паркирање под углом, чиме је олакшано и убрзано паркирање и испаркиравање на овим општим уличним паркинг-местима, односно унапређена је проточност моторних возила.
У раскрсници улица Браће Југовића и Скадарске, са леве стране, посматрано ка Булевару деспота Стефана, проширен је тротоар, чиме је скраћен пут преласка пешака преко коловоза и унапређена њихова безбедност.
Кретање Улицом браће Југовића, на путу ка Булевару деспота Стефана, дозвољено је једино возилима јавног превоза.
Описани режим саобраћаја, као још једна од интервенција којима се утиче на унапређење квалитета саобраћајних услова у центру града, на терену је означен одговарајућом саобраћајном сигнализацијом, наводи се у саопштењу Секретаријата за саобраћај.
Primetio sam oznake na kolovozu da je sad taj deo od Skadarske "žuta traka" ali kad sam već prošao Skadarsku nije bilo druge opcije sem da nastavim kud sam pošao.
Iako nisam znao za ovu izmenu pomislio sam i da skrenem u Skadarsku ali je toliki red bio da sam računao da ću brže proći ovuda.
Ubuduće odoh na drugu stranu.
Sent from my 2201116SG using Tapatalk
Posetite www.garaza.rs !