Hvala za bilo kakav info
Mobilne telekomunikacije
Re: Mobilne telekomunikacije
Sestra je uspela da potopi ne jedan, nego dva HTC telefona. Sad se suše, ali mislim da će barem jedan morati u servis - je l' ima neko preporuku? Video sam da se preporučuje jedan član foruma za dekodiranje telefona (pre par strana), ali ne znam da li radi i popravke/servis...?
Hvala za bilo kakav info
Hvala za bilo kakav info
- ivancho
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:59
- Garaža: Octavia 1,6d
- Kontakt:
Rade, dok sam cekao da se dekodira telefon, ljudi su donosli na popravku. Sa moje strane svakako preporuka. Imas link ka clanu pa mu posalji pp sa upitom.
Odlično, hvala 
-
Heineken
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:34
- Garaža: Alfa Romeo Giulietta 2.0 JTDm-2 150, Opel Corsa D 1,4 FL
Rodjak danas kupio Note 3, bas sam se odusevio sa telefonom. Ovo je prvi Samsung koji mi se svideo i koji sam pozeleo da imam..
Odlicno je odradjeno kuciste za razliku od onih sapuna ( S3, S4, N2 ), posebno mi se dopada fazon sa imitacijom koze, vrh je..
Odlicno je odradjeno kuciste za razliku od onih sapuna ( S3, S4, N2 ), posebno mi se dopada fazon sa imitacijom koze, vrh je..
Danas sam se kratko igrao sa Lumiom 1520. Koliki telefon
Bilo bi me sramota ono da nosim kao telefon. 925 mi je neki max koji bih koristio kao all-rounder. Za sve ostalo, tu je tablet.
Telefon je savrsen, izrada, ekran, brzina wp-a
Zvanicna cena od 100.000 rsd je
Bilo bi me sramota ono da nosim kao telefon. 925 mi je neki max koji bih koristio kao all-rounder. Za sve ostalo, tu je tablet.
Telefon je savrsen, izrada, ekran, brzina wp-a
Zvanicna cena od 100.000 rsd je
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Ogroman je... samo Xperia Ultra izgleda smesnije od njega.
Note 3 je neka granica za nesto sto se moze nazvati i telefon ali kako stoje stvari i on ce da raste.
Note 3 je neka granica za nesto sto se moze nazvati i telefon ali kako stoje stvari i on ce da raste.
Koliko su stvari relativne... Posle N3 kada uzmem S4 u ruke, deluje mi kao običan mali telefon, a 4.3" i manje su sad kao telefončići...
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro
Takav osecaj sam i ja imao dok sam nosio Note 1 ali posle sam shvatio da ima vise mana nego prednosti... treba da se koristi sa obe ruke (cak i za najosnovnije radnje kao sto je odgovor na poziv), ne staje u dzep od pantalona, izgledas smesno kad telefoniras itd. Opet s druge strane, nema mnogo veci ekran od telefona pa ne moze da zameni tablet.
N3 mi se veoma svidja i pokusao sam da ubedim sebe da ga uzmem ali ne ide
N3 mi se veoma svidja i pokusao sam da ubedim sebe da ga uzmem ali ne ide
Nije istina da trebaju 2 ruke. Imam sasvim prosečne šake i koristim ga poptuno isto kao S2. Takođe može da se podesi za upotrebu sa 1 rukom gde sve tastere smanji i pomeri u stranu.
Što se mene tiče, zaljubio sam se u telefon. Da sam mogao da biram verovatno bih uzeo S4, ali sad posle mesec dana intenzivne upotrebe, bez dileme bih pogrešio i to vrlo ozbiljno. Stylus mu je vrhunska stvar, potpisujem neka dokumenta svakodnevno sa nogu.
Tapatalk Pro
Što se mene tiče, zaljubio sam se u telefon. Da sam mogao da biram verovatno bih uzeo S4, ali sad posle mesec dana intenzivne upotrebe, bez dileme bih pogrešio i to vrlo ozbiljno. Stylus mu je vrhunska stvar, potpisujem neka dokumenta svakodnevno sa nogu.
Tapatalk Pro
- Day Walker
- Pridružio se: 12 Jan 2012, 01:58
- Garaža: BMW X3
Onda definitivno imas vece sake od mene
Laki ga isto koristi jednom rukom a ja ne mogu. S4 mi je neka gornja granica... zbog sirine.
Ja cekam da se pojavi S5 ali kako stoje stvari, najverovatnije ga uzimam. S4 razbija kako radi ali malo za promenu.
Ja cekam da se pojavi S5 ali kako stoje stvari, najverovatnije ga uzimam. S4 razbija kako radi ali malo za promenu.
A da uzmes HTC One 2 ili kako ga god budu zvali?
Necu HTC. Navikao sam na Samsung 
Note 1 me je malo smarao ali S4 za ovih godinu dana koliko ga koristim, nije izneverio
Ekran je odlican, kamera jos bolja, daljinac veoma koristan (posebno za zezanje kad odem u goste
), brz, stabilan...
Note 1 me je malo smarao ali S4 za ovih godinu dana koliko ga koristim, nije izneverio
Ekran je odlican, kamera jos bolja, daljinac veoma koristan (posebno za zezanje kad odem u goste
ja sam note2 samo zbog daljinca promenio I uzeo s4
odlicna stvar...
Sent from my Galaxy Tab 3 using Tapatalk
Sent from my Galaxy Tab 3 using Tapatalk
Nije fora u veličini šake, nego u načinu upotrebe. Nesvesno pomeram telefon po šaci, tj ne stoji ravno na dlanu. Slično sam mrdao i S2jku. Da se ne napinjem da objašnjavam, izuzetno lako sam se navikao na veličinu telefona i nemam nikakav problem sa tim. Čak je i S Flip počeo da mi se veoma dopada.
Ne znači da će svima da odgovara, nego ne generalizuj. Telefon jeste veliki, ali deranžman u upotrebi nije ni blizu proporcionalan njegovoj veličini sa svim ostalim prednostima koje idu uz to.
Tapatalk Pro
Ne znači da će svima da odgovara, nego ne generalizuj. Telefon jeste veliki, ali deranžman u upotrebi nije ni blizu proporcionalan njegovoj veličini sa svim ostalim prednostima koje idu uz to.
Tapatalk Pro