Mobilne telekomunikacije
- Milos_kg
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 01:06
- Garaža: Alfa 147 1.9 16v JTDm
Re: Mobilne telekomunikacije
Cek, cek, jel S5 levo ili desno? 
1) Volkswagen Polo 6n2 1.4 16V Comfortline
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
2) Fiat Bravo GT 1.9JTD Suite
3) Alfa Romeo 147 1.9 16v JTDm Progression
Ne brže od života!! VIDEO za sve vozače!
Re: AW: Mobilne telekomunikacije
Ko ne zavisi od google servisa, nema potrebe da ceka.nidza napisao:Ne treba žuriti. Cenim da ih čeka svetla budućnost.
Tapatalk Pro
Gesendet von meinem GT-I9505
Sta fali Googlu?
Nista ali njihove aplikacije nisu dostupne za WP... bojkotuju ih.
- nuk
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:49
- Garaža: Renault Espace 2.0dCi
- Kontakt:
Jednostavno nisu u ljubavi sa MS te njihovi servisi na win phone platformi ne funkcionišu 
Realno, počeli su da smaraju sa nasilnom integracijom njihovih servisa tj. nemogućnošću korisćenja pojedinih servisa bez ostalih, kako je to do skoro bilo.
Činjenica je da je su toliko jaki, da im se može, i ja bih
Ko koristi google analitiku, zna kolika je to sekta
Realno, počeli su da smaraju sa nasilnom integracijom njihovih servisa tj. nemogućnošću korisćenja pojedinih servisa bez ostalih, kako je to do skoro bilo.
Činjenica je da je su toliko jaki, da im se može, i ja bih
Ko koristi google analitiku, zna kolika je to sekta
- Saša
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 08:07
- Garaža: Renault Kadjar Equilibre 1.3 TCe 140 i Fiat Punto Classic 1.2 8V LPG Dynamic A/C
Ovo će biti jako dobro. Smartfon od 5 inča za 110 EUR? Pitam se koliko će koštati kod nas?blaugrana napisao:First Ever Nokia Android SmartPhone Unveiled at the 2014 MWC
http://interestingengineering.com/first ... -2014-mwc/
Šteta što ovo nisu uradili pre jedno 3-4 godine, tržište smartfona bi možda mnogo drugačije izgledalo.
- methane.master
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:30
- Garaža: Clio III ph2 1,2 16V
Meni bi jedini potencijalni problem bio Gmail, zbog adrese, ali postoje aplikacije za njega i na WP8. Koristim i GoogleCalendar ali kontam da bi mi trebalo 3 minuta da ono stavki što imam prebacim na Outlook.com, tako da ...Floyd napisao:Ko ne zavisi od google servisa, nema potrebe da ceka.
Širim haos!
Gmail nije problem... moze da se podesi preko mail clienta u telefonu 
- methane.master
Pošto je WP8 u užem izboru, onda će mi samo faliti Blicova aplikacija. 
Širim haos!
- nuk
- Kontakt:
Trebalo bi i nje da bude uskoro mada, to uskoro se nešto odužilo... Ja se još od Blackberry-a navikao na blic mobile sajt te mi nešto i ne fali
- methane.master
- bane valjevo
- Pridružio se: 13 Jan 2012, 10:57
- Garaža: Hyundai Getz 1.3b
Vrhunski...
http://www.felicity.edu.rs" onclick="window.open(this.href);return false;
- nuk
- Kontakt:
Sasvim zadovoljavajuće osim dela sa downloadom fajlove gde je pametnije koristiti alternativu koja naravno, postoji.
U aprilu će Windows zvanično objaviti veliki Windows phone 8.1 apdejt koji će se kako se pretpostavlja, pustiti negde u junu a koji će promeniti sistem iz korena, sa mnogim poboljšanjima. Po onome što je do sada procurelo pošto je sdk pušten ozbiljnim developerima, biće otklonjeni pa skoro svi nedostaci sa aktuelnog sistema. Postoji gomila klipova na netu pa koga interesuje, može da pogleda
U aprilu će Windows zvanično objaviti veliki Windows phone 8.1 apdejt koji će se kako se pretpostavlja, pustiti negde u junu a koji će promeniti sistem iz korena, sa mnogim poboljšanjima. Po onome što je do sada procurelo pošto je sdk pušten ozbiljnim developerima, biće otklonjeni pa skoro svi nedostaci sa aktuelnog sistema. Postoji gomila klipova na netu pa koga interesuje, može da pogleda
- Rakhil
- Pridružio se: 06 Jan 2012, 13:01
- Garaža: Ford Focus Mk2 1.6 16V, KTM Leggero Cross
Ja sam uspeo da se koliko toliko naviknem na mrtvi windows. Pripomoglo je to sto ubija kako glatko radi u odnosu na android, a i sad sam kompletirao aplikacije, imam sve sto mi treba na njemu. I da, IE mnogo dobro radi, bas mi znaci za posao.
I dalje stojim iza toga da je Android tri prsta u celo za ovo, narocito ako ti treba vise opcija. Win prosto nije user friendly ako si pre imao iskustva sa drugim sistemima, potpuno je drugacija paradigma.
I dalje stojim iza toga da je Android tri prsta u celo za ovo, narocito ako ti treba vise opcija. Win prosto nije user friendly ako si pre imao iskustva sa drugim sistemima, potpuno je drugacija paradigma.
Sve više Androida glatko radi. Vrhunski odavno, a sad i niže klase.
Tapatalk Pro
Tapatalk Pro